Monday, January 12, 2015

NURIN & SYUHADA BERSEMANGAT NAK MULA SEKOLAH ~ SESSI 2015 :)

alhamdulillah... 
semua buku-buku anak dara berdua ni selamat dibalut.
buku latihan kecik tu, once cikgu da tulis subjek apa, baru balut.
kalau tak balut, nanti buku diorang jadi mcm sampul nasi lemak, berlipat-lipat!

and lewat tgh mlm tadi, semua da siap sempurna tersusun seperti dulu kala...
di tempat yg sama, kerusi depan pintu.
beg skola pagi & beg skola agama :)
both of them amatlah excited nak mula skola semula.
alhamdulillah...

and pagi ni saya bekalkan sandwich telor.
diorang nak sos sikit ~ elak menitik and terkena baju.
air suam sebotol spt biasa :)
saya tak bekalkan diorang duit.
saya bagi if diorang minta aje ~ kalaulah diorang teringin nak beli apa-apa...


da inform dah ~ "now kakak & adik da tak sama waktu rehat and waktu balik ye..."
"jgn saling tunggu-menunggu..."
"jaga diri sendiri baik-baik..."
and .... byk lagi la pesanan ibu ni dari rumah, driving sampai la ke pintu skola ha ha ha...
spt biasa juga, tiap kali nak anta anak ~ mesej yg sama di rewind :)

moga sessi skola kali ni, anak dara berdua ni lebih cemerlang :)
doa ibu sentiasa dgn korang walaupun ibu ni 24 jam membebel hu hu hu...

p/s : sibuk membebel, terlupa nak snap gambo diorang !!!

Photobucket

4 comments:

  1. selamat bersekolah ye nurin & syuhada

    ReplyDelete
  2. Selamat bersekolah Nurin n shuhada :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersekolah.. serba lengkap keperluannya

    ReplyDelete
  4. samalah.. dulu time sek tak ada bekal duit jugak memula. tapi lama lama tengok kawan membeli mula nak minta hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)