Tuesday, January 27, 2015

ORANG MELAKA ~ AEON MEMBER DAY 29 JANUARI NI, MARI KITA MENJIMATKAN DUIT :)

nak dijadikan cerita, jumaat lepas saya amik cuti rehat.
rehat sgt la...
sebab nyer ialah.... tgk gambo di bawah :)



mesin basuh saya rosak!
da 2-3 minggu menderita!
memang tepat la ke aeon jusco jumaat tu.
dpt la beli mesin basuh sebiji... delivery nyer hari sabtu ptg ari tu. alhamdulillah...
and dpt la sejumlah voucher aeon :)

ni la buah hati terbaru dlm rumah :)

alhamdulillah...


best !

ada plak ni hah ~ kalau rm300 dlm satu resit dpt jute bag tu.
yeszaaaaa.... saya memang minat beg-beg gini utk shopping :)
recyele la kata nyerrr...



berbalik kpd tajuk entry ni di atas nun ye...
ternampak banner besar kat aeon jusco ayer keroh tu...
wah! best... lusa adalah aeon member day !!!!


yahoooooo... perlu amik masa sekejap ni kot lepas balik keje...
sebab ~ nak guna voucher aeon tu utk beli sesuatu yg diidamkan!!!
da survey dah pun dgn mr.asben.
kalau la sesuatu itu ada diskaun special lusa nanti.... yahooo guna voucher aje la...
yahoooooo... free la sesuatu itu !!!! jimat oh jimat !!!

sesuatu itu :)

selain tu nak terjah supermarket.
beli brg yg terang-terangan murah dari biasa :)
in shaa Allah...
ni la masa utk berjimat ~ member day!!!
bcoz kita da survey kan harga-harga brg....
and brg harian kita da tahu da harga nya...
time ni la kita borong ~ bila murah, kan :)




Photobucket

4 comments:

  1. Aeon member day adalah hari kegemaran wanita2 maalysia..ekekek

    ReplyDelete
  2. dulu suka sangat bila jj member...sekarang ni dah x larat nak gi..org ramai....

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang promo macam ni boleh tahan jimat juga...
    pastikan kita survey-survey juga tempat lain heee

    ReplyDelete
  4. Wah.. Best nya.. Ada juga ke aeon wangsa maju kl bru2 ni.. De juga promosi CNY cmtu..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)