Tuesday, February 10, 2015

APABILA NURIN PAKAI SHAWL...

saya da dpt rasa kan bahawa, anak dara sorang ni da makin besar...
da nak melawa...
da hampir matang...
hu hu hu ... sedih ati ibu...
baby sulung ibu ni da besar :(


khamis lepas, gi mengaji nurin pakai shawl.
da lama dia teringin nak pakai shawl.
saya je malas nak beli kan...

kebetulan shawl merah yg cantik ni saya dpt hadiah ~ giveaway dari cikgu norazimah :)

saya tak pakai shawl.
alhamdulillah... rezeki nurin la mlm tu...
sungguh sweet dia pakai shawl :)

yg best nya ~ balik je dari mengaji, belum pun masuk umah...
nurin da excited semcm nak inform saya...
"ibu oh ibu... nurin da tau da betapa seksa nya pakai shawl. betul cakap ibu..."
ha ha ha... sian saya tgk dia.
da tak tentu lekat da shawl tu kat kepala dia ha ha ha...

tu la sayang oii... awak da rasa, lega ati ibu.
bukan nya ibu tak bagi, tapi ia sesuatu yg susahkan awak kan :)

Photobucket

3 comments:

  1. Alahai comel sgt nih!!!! hihi..seksa memula je ..kalau dah lama2 pejam mata je Nurin boleh lilit shawl :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya kakak, nampak matang :)

    ReplyDelete
  3. tunggu besar sikit nanti nurin pandai la pakai shawl

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)