Friday, February 27, 2015

IOI CITY MALL PUTRAJAYA ~ A GREAT PLACE TO LEPAK :)

alkisah sabtu lepas...
bwk anak-anak jln ke sini...
at first nak bw anak2 sekali lagi ke berjaya times square.
last minit, tukar plan :) ke sini...


deko sempena tahun baru cina :)
ada pertunjukkan pentas opera cina, menarik...


luas... panjang!
ada parkson & tesco.
ada bowling & panggung wayang.
boleh ice skating jugak kat sini uolls :)
anak2 saya sgt nak ber ice skating, but nanti ye anak2, uolls besar skit lagi ibu bagi lampu ijau.


and ada juga adventure place utk dewasa.
mcm2 aktiviti lasak ada ~ terbaik!


and kedai jual mcm2 yg tak terfikir di minda!
best...
kami masuk HomePro...
i like :)

tempat makan?
sediakan duit nya aje... mcm2 makanan boleh test...

hajat di hati nak merasa magnum @ putrajaya.
namun tidak kesampaian...
beratur nyer terlalu panjang!
puas merayu kat mr.asben nak beratur jugak, tapi tak approved :(

bergambar aje la...

tak dpt magnum, jom lepak kat kolam sebelah tu ~ the symphony...
tgk air pancut :)












lama juga kami lepak lepak kat kolam ni.
mr.asben gi solat asar...
ijat berlari-lari kegembiraan...
ibu ikut berlari-lari la jugak, takut ijat terjun dlm kolam air pancut!

terbaik la buat gini.
mcm di klcc ~ ada taman kat luar.
but here tak sebesar la taman di klcc tu kan.
cukup la utk biar ijat lari-lari :)

ok ok... ada lagi mau citer.
tapi bateri laptop mau abis...
kita post entry ni sampai sini aje dulu :)
babai :) for now la...



qaseh gold = suplemen keluarga...
utk anak-anak se awal usia 12 bulan ~ in shaa Allah :)
berbaloi... harga berpatutan...
beristiqomah dgn makanan sunnah ~ madu & kurma...
klik image di atas utk maklumat lanjut :)
Photobucket

5 comments:

  1. Assalam aida,
    ijat tu cekak pinggan sakan
    geram nengok ayor torojun yer he3

    ReplyDelete
  2. Assalam aida,
    ijat dok bercekak pinggang sakan tu
    geram nengok ayor torojun yer he3

    ReplyDelete
  3. Ank besar mmg syok bawa jenjalan..

    ReplyDelete
  4. dah try magnum tu mmg best....knp shopping kat melaka x de huhu...ice skating pun x de kat melaka kan...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)