Monday, February 09, 2015

SEPETANG BERSAMA ANAK-ANAK ~ TEMA HARI NI IALAH UPIN & IPIN

kisah semlm... ahad yg indah :)
luangkan masa utk anak-anak bertiga.
almaklum, sabtu ibu bekerja, ada program jabatan.
ayah pun out station atas urusan yg penting.

lokasi? mydin mitc aje :)
masuk aje mydin, izzat terus nampak belon ipin ni hu hu hu...
ibu kena beli la sebab izzat da bwk lariiiii.... rm5 aje.



sessi makan beradap :)

izzat dan ipin...
bff :)

after da shopping skit kat supermarket, terus la nak balik.
but bila tgk jam da hampir maghrib, terus ajak mr.asben dinner.


dinner di kedai makan upin & ipin :)
ni kali kedua kami di sini.
first time cerita nyer di SINI.


senyum sorang-sorang tgk upin & ipin :)

izzat sungguh teruja sebab ada cerita upin & ipin.
tak bergerak dia dari kerusi tu...
relax minum nata nata laici tu...
aman damai kami makan, if not biasa nya izzat berjalan la, tak nak dok kerusi baby la...
penangan upin & ipin!!!

kakak-kakak yg manis :)

cheesy wedges

spagetti bolognese

nasi goreng fish & chips...

then ibu ayah order air bandung soda & soya cincau.
lupa nak snap gambo...
anak-anak minum nata nata laici dan epal.

last time lebih byk menu makanan.
kali ni, sudah kurang.
and like last time, kul 7 mlm byk makanan da habis, termasuk la roti.
hairan! gi la beli kot kat mydin tu hah.
hu hu hu hu :)

utk anak-anak je ni.
kalau tekak ibu ayah tak bleh pegi dgn menu yg ada.

:)

Photobucket

4 comments:

  1. aunty nak pinjam belon upin ipin boleh? hehehheh cute....

    kakak mcm kembar:)

    ReplyDelete
  2. waaaa sdap btul tu...#visit and follow my blog on shukranzahari.blogspot.com . ....Happy blogging

    ReplyDelete
  3. hehehhe...ikut tersenyum tengok dia senyum sorang2 tu..nampak jelas peminat upin ipin nih..heheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)