Monday, March 23, 2015

ANAK-ANAK SAYA PENCINTA KEYCHAIN :)


ni yg terbaru utk mereka berdua...
nurin & syuhada :)

beli ye, bukan buatan ibu diorang ha ha...
takde masa nak buat. bahan ada :)
just diorang tak letak lagi di mana-mana keychain ni.
sebab besar sgt!
lom ada tempat yg sesuai :)

mana-mana saya pergi @ kursus... diorang kirim.
and saya tak lupa nak beli kan.
bergantung-gantung la kat beg skola :)

pagi ni byk jugak selesai keje opis.
suka hati...
ni menjelang tghari ~ lunch time.
suka hati nak balik umah jumpa anak-anak dara berdua.

ptg ada skit lagi keja mau diselesaikan...
kalau ada time saya merayau blogwalking ye :)

Photobucket

7 comments:

  1. Assalamualaikum wbt :) cantik keychain tu, pandai anak dah ada hobi :)

    ReplyDelete
  2. eliss suka kumpul keychain jugak ms sekolah dulu tapi skang fridge magnet tp dah hampir terkubur sebb ada tangan kecik kat rumah tu yang suka tarik2 fm sampai berderai..berderau darah mak nak..hahahaha

    ReplyDelete
  3. Assalam aida,
    santek la keychain tuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Dh lm x buat felt. Rindu plk.

    ReplyDelete
  5. Saya pun pencita key-chain..hihiihi

    Cam comel je anak-anak ada minat tersendiri kan? Kita mak ayah ni kalau ok minat diorang tu.. memang support je..

    Tak sabau nak tunggu apa minat Eusoff dan Elyass.. hihiih

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)