Friday, March 20, 2015

COCONUT SHAKE BATU BERENDAM ~ AIR KELAPA MUDA FREE :)

nak share skit aje la...
utk panduan frens yg ada keinginan nak ke sini :)

pohon maaf sebab takde gambo coconut shake ye.
citer nyer gini...
sabtu lepas before balik seremban, singgah sini dulu.
pekena coconut shake dan char kuew teow kerang sorang satu.
saya x dpt nak amik gambo sebab pangku ijat yg tido...

maka nya, gambo yg dipaparkan di sini adalah gambo kejadian the next day, ahad...
balik dari seremban tghari tu, singgah lagi.
hajat di hati nak pekena yong tau foo batu berendam plak kat sini.
hmmmmm tutup plak yong tau foo nyerrrr...
sebab ahad ptg ada pasar mlm kat depan kedai tu.
so dia tutup la...

and kali kedua tu kami tak order coconut shake.
just air kelapa sorang segelas, char kuew teow kerang sorang sepiring...
order jugak sotong kangkung sepiring...

terbaik !!!
air kelapa yg sedap ni tambah brape byk kali pun ~ percuma...
teko disediakan di setiap meja!
best !!!

ijat asyik makan sotong kangkung...

kakak-kakak makan char kuew teow...
tu hah belakang tu kedai yong tau foo.
sama owner dgn coconut shake ni...

char kuew teow kerang...

sotong kangkung...

esok (sabtu) nak ajak mr.asben gi dinner sini la.
pekena yong tau foo wajib dirasa :)

and pendpt saya pasal coconut shake nyer ?
pada saya lebih sedap dari coconut shake klebang.
sini lebih terasa vanilla nyer.
sedap... ais nyer lebih halus gitu :)

terbaik...

entry coconut shake klebang di SINI...
entry coconut shake alai di SINI...


Photobucket

8 comments:

  1. murah hatinya bg air kelapa utk tmbah pcuma

    ReplyDelete
  2. x pernah makan yg lain tu..selalu suami beratur utk beli coconut shake.. akak setuju lebih sedap dr klebang hehehe

    ReplyDelete
  3. Amboi..sedap belaka juadahnya..air kelapa muda free...berbaloi!

    ReplyDelete
  4. nampak mengiurkan la char kuew teow tu..

    ReplyDelete
  5. kan k ayu... lebih sedap ekk dari klebang :)

    ReplyDelete
  6. Assalam aida,
    waaaaaaaaaa
    iols nak pi laaaaaaaa
    free refill tuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. Sedap plak tgk char kuew teow tu.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)