Saturday, March 07, 2015

PART II ~ KAMI RELAX BERGUMBIRA DI GOLD COAST MORIB

now saya tgk lepak dgn anak2 kat bilik...
mr.asben busy uruskan hal2 family day :-)
relax...
tgk kartun...
air-cond menyejukkan bilik.
buka skit sliding door, dgr la bunyi meriah dari waterpark kat bwh tu.


nak citer skit pasal bilik and waterpark...
mana la tau frens nak gi. saya share skit skit....

kami amik studio room view waterpark.
bwk tilam & bantal extra.
ibu, ayah & ijat tido atas tilam aje...
kakak-kakak berdua tido atas katil empuk :-( hu hu...

ada tingkap bilik mandi!!!

nampak la jakuzi dan seluruh bilik mandi :-)

malangnya, daun tingkap nyer sadis!
saya minta mr.asben gantung tuala ~ penutup!
al-maklum la, ada 2 anak dara sunti :-)
and si ibu ni sendiri yg seriau ha ha ha...


maklum la dpt 2 aje voucher breakfast pagi ni.
esok baru dpt 4 voucher.
beli 2 bungkus nasi lemak kat luar.
anak-anak share bertiga...
sgt berselera mereka makan di tepi waterpark tu hah...

kat bawah ni skit skit gambo waterpark saya snap sambul-sambil berenang dgn anak-anak pagi td...

view dari bilik :-)

dari bilik... tapi view bawah skit...



ni paling cetek.
utk baby... lama lepak sini dgn ijat.

ni area tgh...

ni area tgh dari angle yg lain...
nampak bilik kami :-)

ok la... bateri phone pun minta dicaj.
pn MacBook x bwk. so update blog dari phone aje...
mr.asben still x balik bilik lg ni.
busy la tu sebab frens dia cek in, nak bagi goodies bagai kan.
ijat & syuhada tgh tido...
ibu and kak nurin nak makan maggi :-)




Photobucket

4 comments:

  1. Alahai..sayangnya..apasal lak tingkap rosak sampai macam tu kan sis? Patut diorg kena baiki cepat.

    ReplyDelete
  2. bestnya sis....
    ni salah satu tempat saya tingin nak gi...
    budak2 dpt pool memang habis hati dah ni...

    ReplyDelete
  3. Assalam aida,
    haaaaaaaaaaaa
    tu boleh buat 'free show' pulop
    ater tingkap terbuari gitew kan3 he3

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)