Monday, March 16, 2015

PART IV : BERCANDA DI TEPIAN PANTAI GOLD COAST MORIB, SUKANEKA SUKA-SUKA :-)

yuhuuuu... salam hari isnin.
hari pertama cuti skola :)
ke mana? tiada ke mana? jom ke gold coast morib...
semua citer ada sini...

part I : SINI
part II : SINI
part III : SINI
sudi sudi la klik and baca dulu ekk :)

kisah kali ni semua kisah pantai...
anak-anak main pasir.
saya bagi diorang kebebasan main pasir.
hingga izzat makan pasir!!!

du du du du anak ibu...

sabtu ptg tu, kami 4 beranak aje lepak pantai.
mr.asben busy uruskan hal-hal dinner mlm nanti.


kakak sedang tunjuk kan adik-adik lubang ketam.
kononnya ada ketam nak keluar dari pasir :)

biarkan diorang bertiga lepak sendiri...

izzat sungguh happy...

kami berempat saje...

time ni la izzat try an error rasa pasir kat lidah!
hu hu hu menjerit juga si ibu ni.
tapi... redha ajer la...








mr.asben dtg jenguk jap kami...
dpt la bergambo berempat :) 

esok pagi, ada sukaneka.
best. tepi pantai.
pantai nyer panjang, sesuai nak bersukaneka...

izzat kurang sporting di awal rancangan...


kakak-kakak seperti biasa enjoy bersukaneka...
acara yg paling diorang tunggu!





izzat ikut kakak syuhada beratur dlm kumpulan.
time ni izzat da ok...
mood dia sudah dtg...



acara anak-anak rebut gula-gula :)

time ni acara da selesai dah...
kakak-kakak gi lepak di tepi laut.
nak merasa main air laut.
ibu dan izzat lepak atas aje...

wajib la amik gambo lagi...




ayah-ayah main bola tampar...

memang best!
memang meninggalkan 1001 memori indah holiday sini :)


Photobucket

6 comments:

  1. seronoknya jalan2 main pasir yee....sue duduk umah ngan anak je...en asbeen keje

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti yer anak-anak... semoga pengisian cuti ini lebih bermanfaat... ^_^

    ReplyDelete
  3. best jugak gold coast morib. cuti sekolah ni kami balik kg kat trg jer :) lenkali nak cuti2 msia pulak..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..budak2 kan??semua benda dia nak try masuk mulut..

    ReplyDelete
  5. Assalam aida,
    aduhai
    part ngetest pasior tu yang iols tenganga tu haaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)