Thursday, May 28, 2015

IZZAT YG GEBU DI ATAS TEMPAT TIDO YG GEBU !

ni satu lagi citer flashback ...

maklum la, si ibu da beberapa hari tak update blog.
tu pasal kena buat sessi flashback :)

16 mei lepas, hari sabtu...
si ibu ni terpaksa masuk opis utk kemas brg2. mau pindah le katakan...
hari keje mana sempat nak mengemas, kan?
keje berlambak-lambak...

si ibu ni bwk la kakak-kakak berdua ke opis.
ijat tinggal dgn ayah kat umah...

ku sangka sekejap nak mengemas...
keluar rumah kul 10.30 pagi... balik rumah kul 4 ptg !!!!

maka... si anak sorang ni yg bernama ijat cari tempat tido sendiri...
sebab dia good boy.
tak susahkan ayah dia...
tempat tido dia sungguh la gebu empuk...

tido sambil pegang botol air :)

kerusi tu memang saya letakkan bantal-bantal...
senang la ijat nak tido, tilam pun memang da siap bentang kan kat hall...
dia boleh panjat naik and tido atas tu :)

ayah la yg snap gambo ijat tu...


alahai sayang boboiboy ibu sorang :)
sedap gomol time dia tgh lena gini ni ha ha ha...
Photobucket

8 comments:

  1. Bestnyer die tidur...
    nie klu kacau pun..mesti susah nak buka mata nie :)

    ReplyDelete
  2. Syoknya diaaaa dapat tido tilam gebu! Haha

    ReplyDelete
  3. Kalau saya tidur dekat tilam bantal gebu macam tu, tidur 6 jam pun tahan. Heheh

    ReplyDelete
  4. hihi. memang best gomol anak bila dia tengah syok tidur macam tu...

    ReplyDelete
  5. tidur xsedar ape ke tu
    kemain lagi ye
    tu mata belah kanan tu knp kak?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)