Friday, May 29, 2015

JALAN-JALAN BAWAK ANAK-ANAK GI TGK DEWAN YG BYK BUKU UTK DIBELI :)

susah nak amik gambo bujang senang sorang ni :)

penat kakak-kakak senyum, izzat buat tak tau aje...
layan tgk citer boboiboy aje hu hu hu...

ni kisah 3mei lepas...
sabtu nan indah :)
takde pe aktiviti selain dari lepak umah.

kebetulan, ada bbw kat mitc melaka.


bukan bbw aje ada, ada fair brg sukan & fair perabot rumah.
ajak mr.asben gi jalan-jalan sana.
mr.asben tak brape nak, dia prefer lepak umah...
mengenangkan nak gi tgk buku utk kakak-kakak, paksa juga my love itu :)




sampai jugak ke bbw book sales tu.
ni first time kakak-kakak saya bwk ke sini.
before this 2 times saya gi sendiri aje belikan buku utk diorang.
yes... bwk diorang lagi kacau-bilau. 
diorang rambang mata nak beli apa...
sebab da byk sgt buku.
sehinggakan tak dpt diorang nak pilih yg mana ha ha ha...


at the end, diorang masing-masing beli 2 buku hello kitty.
exercises in english, ada craft dlm tu.
ibu tangkap satu buku aje kali ni ~ health secrets :)
sedang baca buku ni, menarik!
nanti saya share skit-skit ye info dlm buku tu...

takde mood nak tgk buku sebab ijat berlari-lari ke sana ke mari.
ijat dok tarik troli ke sana ke mari...
hadoi la dlm masa tgk ijat yg aktif tu, nurin pulak hilang dari pandangan!
dlm 20 minit jugak mencari dia.
berpeluh jantan si ibu ni... panjang leher mencari nurin.
syuhada bantu si ibu yg da gabra ni....
at last nampak dia nun di tgh dewan membelek novel...
ya ampuuuunn kakak sayang !!!

letih ! mood merudum la si ibu ni kan... serabut!

moral of the story, better dok umah aje ekk dari tadi ha ha ha :)

Photobucket

3 comments:

  1. huhuhu...sangat jeles la....hahaha

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye
    sesat dlm timbunan buku ye kak aida
    heheheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)