Friday, June 26, 2015

DELIVERY JUADAH BERBUKA PUASA KE MUKA PINTU RUMAH ANDA :)

wahai rakyat jelata sekalian...
rakyat di bumi hang tuah !
ni ada pengumuman...


yes. untuk org melaka saje.
bandar melaka = free delivery :)
ni opismet saya ni. mcm2 bisnes dia buat.
alhamdulillah :)

boleh la frens di melaka tu roger no phone di atas.
mana la tau x sempat masak, dijangka kan balik umah lewat.
atau teringin nak beli sikit, utk hilangkan mengidam.
malas nak kuar ke param kan...

save iklan di atas utk rujukan anda sepanjang Ramadhan :)

Photobucket

9 comments:

  1. Wah..best semua menunya ni..banyak pilihan.
    Kat kawasan rumah saya ni ada juga beberapa, tapi saya tak pernah try.. rasa lagi jimat kalau masak.. hihi..

    ReplyDelete
  2. Bagusnya ada service begini. Convenient :)

    ReplyDelete
  3. waaaa... bagus nie.. bijak idea marketing diaorang ni..
    salam perkeanalan..

    Blogwalking sini :-

    Panduan Lengkap Cara Setup Domain Dot My di BlogSpot

    ReplyDelete
  4. Salam kenal :D
    Wahh, delivery makanan..kat tempat saya pun ada buat servis camni, mmg berguna kot tgh malas nak masak dah tu malas nak keluar beli kan..hihi..semoga murah rezeki kawan akak tu..:D

    ReplyDelete
  5. bestnye ada kat kl.. xnmpak lg iklan macam ni

    ReplyDelete
  6. siap ada delivery
    baguih servis gini
    kat tempat saya banyak juga macam ni

    ReplyDelete
  7. bestlah..yg duduk dekat2 situ boleh delivery jer..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)