Tuesday, June 23, 2015

IJAT SHOK JIJI... TIRU MACAM IZZAT YE KAWAN-KAWAN :-)

hari ni ramadhan ke 6. alhamdulillah :)
izzat x puasa. before azan izzat da makan kat dining table dah hi hi...






berkumur-kumur la ni lepas gosok gigi...

keletah anak bujang saya sorang, muhammad izzat.
next month in shaa Allah masuk 3 thn 28.7.2015.
but kalau ikut kalendar islam, 8 ramadhan, khamis ni genap 3 thn in shaa Allah :)

  • meskipun butir percakapan masih pelat ~ tapi becok sgt-sgt dah. asyik bertanya aje 24 jam. bertanya berulang kali. ibu... ayah... kekadang ilang sabar ha ha ha... 
  • memang saya akan masukkan dia taekwondo next year bila ke tadika. memang menurun ilmu boboiboy byk sgt! tumbukan padu la... itu la ini la... abis ayah dan ibu jadi tempat dia test sepakan dan tumbukan...
  • aktif. melompat berlari aje keje nya...
  • makan nasi sendiri. and makan nasi 2 senduk abis. tapi lambat la dia makan. sebab byk borak :) ha ha ha...
alhamdulillah...
izzat da jarang demam mcm dulu kala.
syukur kpd Allah.
proses perkembangan dan tumbesara izzat amat bagus.

ni la harapan ayah ibu ~ jadi sorang profesional hafiz al-Quran ye dik...
ibu doa tiap hari :)
amin...


Photobucket

11 comments:

  1. amboi2
    semangatnye ijjat shok jiji
    heheheh

    ReplyDelete
  2. pandai ijat shok jiji..hahahha so cute!

    ReplyDelete
  3. pandai ijat shok jiji..hahahha so cute!

    ReplyDelete
  4. pndai shok jiji sndiri...comeyyy

    ReplyDelete
  5. yeay ijat pandai.
    nanti ciksu ajar adik rania pulak.skrg adik rania dh 10 bln tp blm tumbuh gg lgi..

    ps: akak, kak neen baru up teaser pasai tudnug halfmoon

    ReplyDelete
  6. mana gg izzat??hihihi..izzat sebaya anak auntie laaa...hihi syumelllll....firas pon boleh gosok gg sendiri..tapi auntie yg ragu-ragu tahap kebersihan gg firas...hihihi..


    singgah blogwalking!salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  7. sekejap je dah 3 tahun...dah boleh tambah lagi seorg ni

    ReplyDelete
  8. ameen, wah dah besarlah ijat, adam saya tu pun melasak juga, macam ni anak boy rupanya ;)

    ReplyDelete
  9. hihi..comell nya Izzat ni Aida..rajin gosok gigi..
    Alhamdulillah moga Izzat terus sihat ye..

    ReplyDelete
  10. Oh lebih kurang umo Nazif la Izzat ni. 2012 tu saya bersalin masa hari 18 ramadan.. suka bila boleh main air ya..

    ReplyDelete
  11. haha comelnyaa izat..
    pandai dia gosok gigi sendiri

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)