Wednesday, July 15, 2015

BERBUKA LAUK NEGERI SEMBILAN ~ RAMADHAN KE 27


rendang ayam daun maman...
pahit pahit lemak rasa nyer.
saya suka!

ikan keli salai kuah lemak.
pedas... sedap...

opismet bagi 2 biji buah naga.
manis manis buah, sgt sedap !

berbuka semlm 5 beranak.
alhamdulillah...

saya tak masak ye. da gantung kuali dah!
saya order dgn opismet kat seremban.
kebetulan adik nyer bisnes masak-memasak.
ada opismet lain order, saya menyelit la skali...

hadoi ... lemau rasanya dok opis ni!
ramai dah cuti. saya masih keje ari ni...
kenapa? ada skit keje nak disiapkan.
memang dah plan dari awal...
redha...
yg pasti, khamis depan baru la bilik saya ni berpenghuni.
tuan nyer cuti raya !!!!

pssst ada ke yg da sampai kg skang ni?
i so jeles!

Photobucket

8 comments:

  1. bila ramai yg dah balik kg kita mood hilang mood dah nak keje kan...

    ReplyDelete
  2. Sodap tu rondang daging dgn maman tu aida..
    Salam lebaran aidil fitri buat aida sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  3. salam Aidil fitri Aida... maaf zahir batin..
    sedap2 lauk pauk tu...kt sini pun dah sunyi.. atie ptg ni balik kg..keje setengah hari..hehe...

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaa sedapnya rendang maman tu teringin nih? acaner? hahahhahahahhah

    ReplyDelete
  5. sama laa masih bekerja.. bos dah cuti, mood bekerja pun dah ke laut.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. sedapnyaa...!!

    jijah pun masih bekerja sampai pagi raya kak.bertabahlahh

    ReplyDelete
  7. Pergi keje pun macam buat syarat

    ReplyDelete
  8. sedapnya maman tu kak aida
    suka sgt kalau buat jeruk
    lama dah tak makan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)