Tuesday, August 11, 2015

11street.my RM20 COUPON HADIAH SGT BEST :)


tq Yana Yani :)



aida salah seorang pemenang soalan kuiz 11street.my di blog nyer.
alhamdulillah...




klik kotak di atas dulu tau :)
terbaik jugak...
then kotak dibawah utk ke 11street.my...


tu hah uolls bleh tgk ~ byk kategori utk shopping :)
~ fashion
~ electronics
~ home & living
~ sports & leisure
~ health & beauty
~ kids & baby
~ grocery
~ services & books


and... and...
ada 2 promo utk tempoh 1 - 31 ogos ni :)
bonus RM11 upon joining...
and RM7 shipping fee coupon (free delivery la)...



grab it now!

Photobucket

14 comments:

  1. Tahniah aida, rezeki menang hadiah..

    ReplyDelete
  2. hahaha...aida pon dh tjangkit penyakit kt 11street gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. dah aim da nak beli pe.
      just desktop opis x bleh buka websit 11street.
      kena buat kat umah.
      tu yg terhad tu!

      Delete
  3. Brng runcit pun Ade kat sini, skunk ni de kupon 50% to valid sehari je

    ReplyDelete
  4. wahh.. menariknya....!! :)

    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  5. wow bestnye kak aida
    ayu blm pernah lagi membeli kat sini
    belum ada yang menarik perhatian nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk gak menarik perhatian akak, ayu.
      ada plak kupon, tu yg excited :)

      Delete
  6. alamak...siap up entry lagi =)
    apapun tahniah ye aida
    nanti up lah entry barang ayng beli dekat situ ye =)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)