Friday, August 21, 2015

KENALI KUCING ANDA ~ PENUAAN UMUR KUCING


ni ada member share di wassap group.
a very good information utk dikongsi...

saya baru tau.
sebab saya bukan peminat kucing.
semua yg berbulu saya kurang minat ~ geli-geleman :(

bukan peminat tidak bermakna saya membenci ye :)

Photobucket

6 comments:

  1. alahai rindu dengan kucing kak ana jingga yang dah lama tinggalkan mamanya,kini hanya ada nama jingga yang kak ana bawa ke sana sini sebagai anajingga.com :(

    ReplyDelete
  2. ilmu baru ni.. same lah kita pun xminat sangat binatang berbulu nih.. eh, bukan yang berbulu jer.. tapi apa - apa jenis binatang pun mmg tak minat nak bela.. hihi Petua Orang Lama Hilangkan Stretchmarks

    ReplyDelete
  3. Tq share kak..fiza pencinta kucing :)

    ReplyDelete
  4. umur kucing saya 15 tahun....hahah

    ReplyDelete
  5. saya pon tak tau
    rania mnat sgt dgn kucing
    pntg nmpak kucing di taman mula la nak pergi dkt.
    pastu nk tru tarik ekor
    blk kg saya byk la kucing

    ReplyDelete
  6. Kucing kt umah pling tua dh 7thun..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)