Monday, August 03, 2015

MAKANAN SUNNAH ~ QASEH GOLD TERBAIK UNTUK SEISI KELUARGA :)

saya nak promosi kan makanan sunnah Qaseh Gold ari ni...
Qaseh Gold da tak asing dah di negara kita...
ia dah diketahui umum :)



suka saya nak share bhw makanan sunnah Qaseh Gold ni bukan saje halal tapi Halalan Thoyyiba (halal lagi baik).
yg paling penting ia disediakan di bawah piawaian Islamic Manufacturing Practise (IMP) iaitu Amalan Pengilangan Islamik yang mendapat pengiktirafan oleh JAKIM.
utk lebih info pasal IMP ~ klik SINI.
alhamdulillah... tak syak lagi!

di bawah ~ pemakanan sunnah terkemuka di bawah QASEH GOLD & QASEH KRISTAL.
jusk klik kat tajuk, and dpt la ke link utk maklumat serba lengkap tentang setiap satu nya.


QASEH GOLD PREMIER


utk 40 thn ke atas ~ lelaki & perempuan



utk lelaki dewasa


utk wanita dewasa


utk lelaki & wanita dewasa ~ 15 thn dan ke atas 



utk kanak-kanak ~ berusia 1 thn (da makan solid food) hingga 12 thn


utk semua lapisan umur...
dititiskan ke dlm air ~ detoks...



kristal garam mineral dari himalaya...
garam bukit :) terbaik utk masakan seharian.
lebih baik dari garam biasa!


nak dpt kan harga special ?
harga SANGAT special ?!
... wassap saya sekarang!
takkan dpt dgn org lain :) in shaa Allah...

serba lengkap utk seisi keluarga...
makanan keperluan semua, apatah lagi makanan sunnah yg terbaik utk kesihatan :)
dijadikan amalan seharian, siang dan malam in shaa Allah...

boleh klik SINI utk lebih cerita dan maklumat.


... sekarang!
Photobucket

6 comments:

  1. InshaAllah..
    Makanan tambahan seperti ni mmg perlu masa kini.
    Jaga kesihatan kita
    InshaAllah

    ReplyDelete
  2. Sis aida ada promosi lagi tak nanti ekin whatsapp

    ReplyDelete
  3. ala, untuk anak umur 2 tahun ke atas erkk?
    ingatkan umur setahun dah blh bagi..

    ReplyDelete
  4. lengkap untuk seisi keluarga rupanya

    ReplyDelete
  5. insyallah akan datang nak kene try jugak

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)