Saturday, August 15, 2015

MCM SEDANG POTONG BAWANG BILA BACA CITER DIDIE ALIAS NI :(


citer ni lalu kat timeline fb saya.
minat nak baca :)

bila baca, hadoi ~ sebak and sedih and sayu rasa hati :(


luahan anak perempuan sulung didie alias.
aduhai...
speechless saya if saya la ibu dia.
sure muka tekup bantal ~ jerit sekuat hati!

reply didie alias

saya ada 2 anak dara ~ nurin & syuhada.
terus terang saya nak kata kat sini, saya x berniat langsung nak suruh diorang masuk asrama bila masuk secondary school nanti.
biar la apa org nak kata.
yg saya akan pasti kan result dia nanti setanding dgn anak-anak yg layak masuk asrama penuh.
for another 5 years, biarla diorang dok depan mata saya.

nanti bila abis SPM, masuk universiti ~ tu saya x dpt lah nak halang ke mana diorang nak pergi...

SUMBER CITER : BEAUTIFULNARA


Photobucket

4 comments:

  1. sedih..anak perempuan memang rapat dengan emaknya kan..

    ReplyDelete
  2. Siapa pun juga yg bergelar ibu baca ini mesti mengalirkan airmata
    Sebak membacanya kan..

    ReplyDelete
  3. Samalah dengan kak ana aida, dua orang anak dara juga, yang sulung pernah dapat tawaran ke sekolah sains,menangis pujuk ayahnya supaya tak hantar ke asrama, macam2 orang kata kak ana,tapi biarkan anak kita ikut acuan kitalah,sekarang Alhamdulillah sedang menuntut di UiTM ,seorang lagi pun masih bersekolah disini disisi kak ana..Aida kak ana follow sini ye #827

    ReplyDelete
  4. alahai...biasa perempuan gitulah pandangan dia pada mak dia
    lagilah kalau dia nampak segala pengorbanan tu dengan jelas
    saya ada seketul aje ada perempuan, tapi cara dia melayan saya
    sangat berbeza dengan abang dia

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)