Wednesday, August 19, 2015

RUPA ADA SENYUM, HATI ADA SEDIH :(


jauh dari anak-anak seketika.
bertugas nun jauh di utara.


rindu kan anak-anak bertiga.
terutama izzat.

siang tadi nurin wassap.
izzat ptg tadi balik dari taska, takde mood.
nangis...
nurin wassap gambo izzat yg monyok.
and nurin inform, "izzat nak ibu...".

aduhai ijat... lambat lagi bu balik dik oii !


boy ibu dok dgn ayah ye sementara.
bu keje jauh...
nanti bu balik bobok izzat ye.
bu rindu izzat jugak...
jgn byk perangai, sian kat ayah.



p/s : maaf sebab x blogwalking ye frens gojes. sini di balik bukit, so coverage internet mcm biskut jap ada jap xde. kat bilik tido langsung xde, nak call anak-anak pun seksa! ada internet pejabat, tapi x kuat la plak, loading 15 minit baru nampak header blog hu hu hu :(

Photobucket

8 comments:

  1. Alahai inilah salah satu pengorbanan yg perlu kita lalui sebagai ibu bekerja
    Kena kuat dik. Kakak dah lalui dulu masa anak kecik-kecik kena tinggal dgn bibik
    Sekarang semua dah remaja dah boleh berdikari senang sikit...

    Sabat ye boy.. mama pun rindu sebenarnya.

    ReplyDelete
  2. Izzat good boy misti behave je dia..huhuhu

    ReplyDelete
  3. alahai...sayu hati ni baca entri aida..

    ReplyDelete
  4. alahai kesiannya aida dan anak-anak
    kalau saya, tak sanggup
    sebab tu kagum dengan ibu macam aida

    ReplyDelete
  5. Sbar ye kak.. Kerana tugas, terpksa berjauhan dr ank..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)