Thursday, September 10, 2015

IBU AYAH DI ZAMAN TEKNOLOGI MODEN ~ 10 PERATURAN !


interesting !

  • rules no 1, 3, 5, 6, 7, 8 dan 9 ~ from time to time saya sedang dan akan cuba ikut.
  • kerana saya tak nak jadi mcm rule no 10 iaitu " memory of you that you were always on your phone" ~ tak nak ia melekat di memori anak-anak begitu :)
  • rule no 2 as at now tidak la sebab anak-anak saya dilarang keras utk connect diri dgn social media. terhad kpd whatsapps saje. tu pun hanya dgn saya & mr.asben.
  • rule no 4 ~ phone saya memang penuh dgn video diorang masa kecik. and if ada video menarik online / youtube, memang saya share dgn diorang. 



Photobucket

4 comments:

  1. sama Anim jugak sis ... sedang berusaha untuk tidak melekat dgn henpon bila ada anak-anak bersama. Tapi kadang-kadang tu kena perli jugak hehehe

    ReplyDelete
  2. Anak sy memang tak dibenarkan guna tablet atau phone... Sbb blm sampai umur mereka...

    ReplyDelete
  3. Banyak betul peraturan... Hi hi hi...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)