Tuesday, September 15, 2015

TERKINI ~ SEMUA SEKOLAH DI NEGERI MELAKA DITUTUP AKIBAT JEREBU

HEBAHAN RASMI & TERKINI TIMBALAN PENGARAH PENDIDIKAN MELAKA.

Salam 1Malaysia dan Salam Sehati Sejiwa..

MAKLUMAN KEPADA SEMUA PENGETUA DAN GURU BESAR NEGERI MELAKA

SEMUA SEKOLAH DI NEGERI MELAKA AKAN DITUTUP PADA :

15 SEPTEMBER 2015 (SELASA)

Untuk makluman IPU di semua kawasan di Negeri Melaka telah hampir mencecah ke angka 200

Semua guru masih perlu hadir ke sekolah untuk menguruskan keselamatan murid yang masih datang kerana tidak dapat makluman penutupan. Harap dapat sampaikan kepada ibu bapa dan waris sebaiknya.

Sekian, terima kasih.

TIMBALAN PENGARAH,
Jabatan Pendidikan Negeri Melaka.

Photobucket

17 comments:

  1. Replies
    1. memang sepatutnya cuti since few days ago, iela.
      utk anak-anak memang tak brape sihat :(

      Delete
  2. Semua sekolah negeri melaka tu terjejas...Allahuakbar, nasib baik masa sis pi Langkawi hari tu belum jerebu lagi....syukur sgt2 Allah permudahkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes alhamdulilah dpt cuti.
      time aida kat langkawi, last day tu dah berjerebu teruk dah laut langkawi.
      langsung tak nampak pulau seberang laut :(

      Delete
  3. risau kan.. kat penang pun teruk jugak.. sampai pedih mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.
      holiday kami ke penang next week pun mr.asben suruh cancel.
      cuaca tak menentu :(
      sedang plan pe program utk anak2 ni...

      Delete
  4. Replies
    1. tq. semlm seharian dok umah aje sis...
      releks :)

      Delete
  5. Kat gemas ni pun truk.. Dgn baunya.. Sakit kpla dibuatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. melaka & negeri sembilan sama.
      kan ke berjiran kita :)
      aida dok ulang alik tiap hari, stress!

      Delete
  6. Cuti pun tak senang hati jugak kan.. hihi. Apa2 pun utamakan kesihatab dulu.. yg lain2 kita fikir kemudian..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah dpt cuti sbb mmg jerebu teruk sgt

    ReplyDelete
  8. hari tu PD pun sekolah tutup.. ada gak yg xtau..

    ReplyDelete
  9. Teruk kan ... Jerebu mengganas hasil kerakusan manusia ...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)