Thursday, October 22, 2015

BILA IZZAT JADI PROFESSOR SERBA TAU :-)



gitu la rupa nyer :-)
hadoi la anak boy ni... x bleh dok diam seminit!
alkisah, 10 oktober lepas anniversary pertama kakak2 bercermin mata.
and masa nya nak ditukarkan cermin mata.

dlm pada kakak2 dok cek mata, sempat la izzat try jugak.
happy bebeno dia dpt try ha ha ha...

moga adik x la rabun mcm ibu ayah & kakak2 ye :-)
bertambah kos ibu ayah nak membeli kan cermin mata ha ha ha!
bukan nyer murah hu hu hu.
In shaa Allah...
apapun ketentuan Nya, ibu terima.
dah gen nyer rabun, rabun tu dah adat ler kan.
yg penting uolls sihat walafiat & pandai belajar.

setahun lebih dah kakak2 bercermin mata.
mcm2 kisah pasal bercermin mata :)
malu la... segan la... hu hu hu.
tak tercerita ibu kat sini.
yg penting ~ kakak2 semakin cerdik menjaga cermin mata.

Photobucket

11 comments:

  1. Hihihi buat auntie tersenyum jer ptg hari ni Izzat..
    Macam2 idea izzat ye :)

    ReplyDelete
  2. somel je.. spek bsr

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat

    ReplyDelete
  3. kos cermin mata memang boleh tahan kan
    lagi jenis transition glasses cam saya ni
    senang jantung, tapi dah masuk tahun ketiga...tak tukar pun lagi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu YY.
      ibu ayah ber spec.
      anak2 ber spec.
      sgt meningkat kos hu hu hu...

      Delete
  4. Gelagat izzat ni comel nampaknya.. budak nak meneroka kan? Kalau anak saya pun sama, suka try pakai spek yang dia jumpa..

    ReplyDelete
  5. inshaaAllah mane tahu izzat jadi professor satu hari nanti

    ReplyDelete
  6. Bukan main lagi gaya Prof. Izzat ni. Spek besau tu yg mahal :)

    ReplyDelete
  7. dl penah wt spek skali.mahai kot pstu ank sdara bg patah trus x buat smpai sudah

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)