Wednesday, October 28, 2015

GAMBAR ADALAH PENYERI BLOG TANPA BANYAK AYAT:)

kita suruh dok diam-diam sementara makanan sampai, izzat merayap seluruh kedai!
makanan sampai di meja, kita suruh dia makan, dia sibuk layan phone plak...

wahai la anak era millenium...

org da nak abis makan, baru la dia nak makan!

2-3 jam lepak kedai makan dek kerana tunggu anak bertuah sorang ni abis makan.
sib baik nak makan dik.
kalau tak nak makan, memang kena babab dgn ibu tau.


Photobucket

10 comments:

  1. Alahai comelnya Izzat! Gaya dgn gajet tu macam orang cerdik pandai! :)

    ReplyDelete
  2. alahaii izzat... mcm2 gaya... comelll jer dia... :)

    ReplyDelete
  3. betul tu..gambar pun dah boleh ceritakan tentang sesuatu

    ReplyDelete
  4. gitu la budak ..kite dah sudah die baru nk buka selera nk mkn...

    ReplyDelete
  5. Betul tu...sekeping gambar dapat menceritakan pelbagai kisah

    Comel sangat dia tu,macam2 gaya ada hihi

    ReplyDelete
  6. Biar gambar yg berbicara gittew.

    ReplyDelete
  7. janji dia nak makan kak even lambat.hee

    ReplyDelete
  8. mcm mcm gaya kan.
    layan kan aje lah kak. hikhiks.janji izzat mau makan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)