Tuesday, October 27, 2015

MEMBER GOSSIP SAYA NOMBOR SATU :)


bila jumpa emak, di mana saje...
best...
borak borak borak... selagi ada masa yg terluang.
sambil masak...
sambil lipat baju...
sambil nyusu kan anak :)
abis la semua cerita keluar including throwback cerita lama.

then tambah hangat kalau adik-beradik pompuan saya berkumpul.
fullamak!
memang atok & para ayah kena look after anak-anak la ha ha ha ha...

weekend ni pun x dpt jumpa mak, anak-anak exam lagi next week.
baru jap td call mak, after 29hb okt ni mak abah balik kg.
yeszaaa time to gossip dgn mak bakal tiba... i like.

p/s : ada satu pertanyaan kat komen. ada la kat satu entry saya tu.
        saya 6 adik-beradik ~ 4 perempuan & 2 lelaki.
        abg sorang dok jauh and jarang balik. atas sebab2 dia tersendiri la.
        xde kot citer pasal dia dlm blog ni hi hi hi...
        adik bongsu lelaki, baru nak masuk 18 thn and baru aje masuk uitm few months ago.
        kami 4 perempuan la always side by side in anything :)

Photobucket

6 comments:

  1. betul. dulu duk jauh rajin call mak bergosip atau citer apa2 perkembangan.. skrg ni.. dengar je bebelan mak..hee

    ReplyDelete
  2. Hihihi betul2 ni teman gossip no satu saya gak. Kadang2 jadi partner in crime buat benda merapu-rapu ;D

    ReplyDelete
  3. sronoknya rmai pmpuan...kami ni bgosip bdua je la dgn mak...tunggal pmpuan kn

    ReplyDelete
  4. Rindu nak bercerita dengan arwah mak, tp sekarang gosip dengan mentua je la akak ni

    ReplyDelete
  5. hihihi.
    saya pon tp dgn mak j la la sbb prempuan tunggal.
    dgn fil tak brapa nak gosip sangat. walaupon ramai ppuan. buat hal memasing

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)