Monday, October 26, 2015

NGETOP KOMEN SEPTEMBER SAPE LA EKK ?

x dpt aida nak tau la sape.
sebab dari ntah bila widget top komen tak boleh paparkan details.
baru jap tadi godek-godek, amik widget dari blog hani.
tu hah da boleh tgk sape top komen, tapi utk bulan ni la ~ oktober 2015.


oleh itu, in shaa Allah, utk bulan ni aida prepare 2 hadiah la ye.
ganti utk bulan lepas :) in shaa Allah moga ada rezeki la.
utk no 1 dan no 2 di carta top komen blog kecil ni...

ari ni kat opis, baca buku. penuhi dada dgn ilmu-ilmu baru.
da bertahun keje, masih byk lagi nak kena belajar.
moga Allah permudahkan la si ibu ni nak belajar :) aminnn...


Photobucket

7 comments:

  1. Saya pun baru lepas godek2 widget top commentators di blog :)

    ReplyDelete
  2. Membaca jambatan ilmu....eh macam slogan dulu2 pulak tp betulkan dgn membaca byk ilmu yg kita dàpat

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)