Saturday, October 17, 2015

WRITE SOMETHING... DO SOMETHING...



"Either write something worth reading or do something worth writing."~ Benjamin Franklin ~

indah kan kata-kata kat atas tu.

and bcoz of tu la, lahirnya blog saya ni.
blog ni da lahir sejak 6 tahun 5 bulan dan 3 bulan yg lepas.
masa tu terasa diri ni takde tempat nak luahkan apa yg terbuku di hati.
bukan la berkaitan dgn hal peribadi...
hal-hal peribadi takde luahan di sini pun.

luahan apa yg dirasakan secara umum la.
nak tulis diari, mcm malas...
join forum sana sini... 
masa tu facebook pun tak kencang mcm sekarang.
and terjah few blogs.
hmmm apa ekk blog ni?
explore... explore... explore...

dipendekkan cerita...

da lebih drpd 6 tahun pun blog ni.
saya rasa sgt berbaloi punyai blog ni.
bukan utk apa ~ utk diri sendiri!
tulis pe yg rasa nak tulis.
pe yg rasa nak share... terutama pasal anak-anak :)
bila baca balik ~ worth reading...
and pasti kalau buat something, mesti amik gambo...
selain simpan dlm album, gambo tu tempek sini, and write about it.
something worth writing :)

Photobucket

4 comments:

  1. quotes di atas tu memang deep sgt.

    ReplyDelete
  2. betul kak..blog boleh jadi hobi yang berfaedah, asal jangan disalah guna

    ReplyDelete
  3. suka juga quote tu =)
    lama dah aida aktif ye...serius respect dengan aida

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)