Monday, November 09, 2015

AKHIRNYA MERASA JUGAK ESKREM MAGNUM IOI CITY MALL :)




sgt menarik kan ?
alhamdulillah rezeki saya khamis lepas.
adik bongsu belanja... alhamdulillah.

kebetulan dia anta amik saya last week putrajaya ~ rumah.
kursus 3 hari.
last day tu dia belanja saya la. kami makan berdua dlm kereta :)

tq adik faiz.
kak yang doa awak sukses dlm pelajaran awak.
bakal jadik engineer yg tersohor dlm negara dan kalau boleh seantero dunia.
awak anak bijak. awak anak bertuah. tu awak kena ingat ye dik.
jgn hirau kan kata-kata negatif yg ada disekeliling awak. awak terbaik!

Photobucket

10 comments:

  1. alamakkkk, apasal jadi terliur sangat ni aida...sorry lama tak singgah, busy lately nih... hu hu hu...rindu pada aida...

    ReplyDelete
  2. memang menarik aida..sampai terliur dah ni aaa... hehee

    ReplyDelete
  3. alahai kak... sedapnyaaa! nasib xmengidamm

    ReplyDelete
  4. tengok pun dah meleleh air liur.. hahaha T_T

    ReplyDelete
  5. baiknya hati Faiz...siap belanja... nampak sedappp sgt tu Aida... terliurrrr... haha

    ReplyDelete
  6. Makan ni terus puas,..tak kan mengidam dan teringin utk 2/3 bulan :)

    ReplyDelete
  7. aduss...meleleh ayer liur nengok ni
    saya belum lagi berpeluang ke sana

    ReplyDelete
  8. Haha.. kami makan 2 kali je.. masa awl2 dulu, keje giler gak beratur kat midvalley hampir sejam.. masa ke ioi mall ni tak kena beratur pun.. lega masa tu.. dah merasa cukupla sb saya tak gemar sgt, nak abiskan 1 rasa muak..makan sikit sedapla

    ReplyDelete
  9. ohoii..telan ailio akak menengoknye tau...tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)