Tuesday, November 24, 2015

BELI TUDUNG MURAH... I LIKE!

salam pagi selasa :-)

minggu ni bakal jadik minggu busy...
sebab bercadang nak cuti panjang next week. keje abis = cuti.
nak spend time dgn anak-anak aje... 2-3 minggu ni kami berlima beranak berpisah :(

cerita minggu lepas.  ke giant senawang utk urusan kat pejabat pos.
bwk anak-anak bertiga tu. hmmmmm... no giliran skit punyer la lama mak aii!
ajak la anak2 round jap keliling tu. ada booth jual bawal aidijuma :-)
belek-belek... tgk... pegang-pegang...
sebelum ni ada beli 2 lai tapi br pakai selai skali aje.
takde ruang lain nak pakai...

belek punyer belek, beli la 2 lai utk diri sendiri :-)
sempat la interviu adik penjual tu ~ nape tag biru, tag putih... nape ada 2 tag, ada 1 tag...
amik tahu sikit la kan pasal bawal aidijuma ni.
yes yes yes... saya ni memang tak ikut trend skit. org da berzaman tahu, saya tak tau! hu hu hu hu...

RM20

RM25

murah kan?
nice kan?
ok la... saya suka. byk lagi saya suka tapi esok-esok la beli...
kena kawal diri... kena kawal emosi... jgn tamak wahai aida :)

tudung kat bawah ni selai, beli kan nurin ~ cemerlang dlm exam akhir thn yg baru lepas....
suh dia pilih sendiri aje.

RM20

image camera pink pink pilihan nurin :-) ha ha...
syuhada nak juga, tapi saya x bagi. sebab tudung ni agak labuh.
kurang praktikal utk syuhada :)
moreover, syuhada agak clumsy kalau pakai tudung gini.
nanti ibu ni jugak yg kena urus kan tudung dia 24 jam!
as for nurin, dia da dewasa skit, kena la labuh kan tudung.
tudung lama-lama da agak singkat, dia da tak nak pakai la plak hu hu hu...

Photobucket

14 comments:

  1. Oooo kat Giant Senawang pun ada booth AJ ya...
    Biasa Mrs. A pergi yang di Mydin S2 ataupun beli dengan officemate.
    Iya puan Aida label yang berlainan harganya pun lain ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha haha ketinggalan zaman betul la :)
      bikin malu kaum pompuan aje ekk...

      Delete
  2. Cantik2 design tudung AJ ni kan :)

    ReplyDelete
  3. cantik tudung AJ hehe.. tapi kalo yang plain tu jarang aiseh.
    kena pakai yang corak gak..

    ReplyDelete
  4. xpnh try pun AJ.Nampak x betapa x up to date nya i.Kwang2

    ReplyDelete
  5. tudung AJ ni ada yang coraknya memang cute dan sweet je

    ReplyDelete
  6. cantik pilihan yang kamera tu...tudung pun ada macam2 gambar dah...

    ReplyDelete
  7. Akak dah lama x pakai bawal..tudung adijuma ni memang permintaan meletop2.....

    ReplyDelete
  8. Cantik2 design AJ. Murah plak tu.

    ReplyDelete
  9. design tudung aj cantik n comel2 kan..murah dan selesa lg :)

    ReplyDelete
  10. aiza tak pernah lagi membeli tudung aidijuma.. kalau kerja pejabat boleh bergaya beli tudung cantik-cantik macam ni.. macam aiza kerja pakai uniform, kena pakai tudung hitam setiap hari.. hehe..

    ReplyDelete
  11. memang cantik semua tudung tu.. harganya pun berpatutan..

    ReplyDelete
  12. Familiar sungguh nama Aida Hanafiah ni...ex Stfian ke ni...hehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)