Sunday, November 29, 2015

BERSENAM ~ MAHU KURUSKAN BADAN :-)

satu hari di jusco seremban2.
my superman bersenam.
layan kan aje...

ha haha mr.asben yg snap gambo ni.
ada video tau. hadoi la muhammad izzat.
gelak geli si ibu ni tgk video ijat naik benda'alah tu tau!
gegar gegar vaganza !!!

ni saya plak amik gambo dia.
tu pun puas suruh dia posing, sebab dia busy nak bersenam.

hu hu hu memang kalau gi mall dgn anak-anak ni, kalau ada tempat gini, wajib stop.
mesti diorang nak try semua alat senaman tu.
kekadang segan jugak kat adik-adik promoter tu kan.
try, tapi x beli ha ha ha ha :)

sebab tu tak pernah sekejap gi window shopping.
akan jadi sliding door shopping !
anak oh anak :)

best kan sebeno nyer anak ramai ni :) ha ha ha.
byk kerenah. mood ibu up  & down. meriah aje suasana.
bila anak-anak tido, sepi... senyap... esok kembali meriah. nakalnya... degilnya...       

ok bye!

Photobucket

8 comments:

  1. Alahai ...nak kuruskan apa lagilah tu gamaknya dik oiii......dah slim melim dah tu hihi....
    Biasalah Aida kalau ada anak kecik gni,mmg banyak tempat persinggahannya hihi

    ReplyDelete
  2. Alahai comelnya superman yang seorang ni :)

    ReplyDelete
  3. hihi.. ank ank baru nak mencuba itu ini.. hihi

    ReplyDelete
  4. Betul tu, seronok ada ramai anak.. macam-macam kerenah mereka pasti menghiburkan hati..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)