Saturday, November 28, 2015

BILA EMAK KITA DA TEGUR, SESUATU MESTI DILAKUKAN !

assalamualaikum uolls...
yahooooo... alhamdulillah syukur atas nikmat Allah.
ari ni nak gi jumpa anak-anak bertiga kat kl.
rinduuuuuuu nyerrrr !!! 5 hari x jumpa... borak kat phone aje.

and mlm td image ni lalu lalang kat fb aida :) suka nak share.


mengaku la kan, aida la tu!!!
dok mengeluh 24 jam, "bila la aku nak kurus?"
tapi !!!!
24 jam makan aje keje nya.
asyik la nak buka peti ais.
makan... makan... makan...
emak pun da tegur last weekend, "badan awak da naik skit ni mak nampak..."
tidaaaaakkk...
bila emak da TEGUR gitu, ko rasa???!

ok la... ok la, emak ku tersayang...
balik holiday ni diet la... hu hu hu hu!

disember = diet !!!

Photobucket

7 comments:

  1. hahahaha. perempuan kan. takut sangat naik badan.. tapi makan tak suka control. haha

    ReplyDelete
  2. Tulah......camnelah nak kurus kalau hobinya makan.....
    Samalah kita huhu

    ReplyDelete
  3. Huhuhu samalah kita Aida. Saya pun kerja asyik bukak peti ais je.
    Selamat berdiet disember :)

    ReplyDelete
  4. hihihi.. sy pula orng dok tgur kurus sama mcm dlu.. padahal kuat je mkn. hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...biasalah perempuan kan, nak kurus tu mesti tapi mulut tetap mengunyah

    ReplyDelete
  6. Hehe.. sama la kita aida, asyik makan je.. jom diet disember.. ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)