Monday, November 09, 2015

CEK KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ANAK ~ AMAT MUDAH, DI HUJUNG JARI-JEMARI SAHAJA :)

klik image ni ye utk cek result anak :)

tgh mlm tadi...
atau boleh kata, awal pagi ari ni la bcoz da kul 12.25 tgh mlm masa tu.
cek result kakak-kakak.
hasil drpd blogwalking ke blog nani :)

"tq for reminding me mama kembar 3 yg hensem."

so jom cek.
terlupa sebeno nyer bleh cek online.
dok la tanya kakak-kakak da dpt result ke lom.
yes la dedulu kita dpt result kan melalui cikgu :)

ada rasa puas. ada rasa tak puas.
biasa la... manusia biasa, kan :) ada aje yg kurang puas!!!
but alhamdulillah sedikit sebanyak result kakak-kakak bertambah baik.
yes... kakak-kakak anak-anak yg biasa-biasa aje.
bukan scorer la sangat but... maintain di antara yg teratas dlm keseluruhan darjah.
just dari segi grading tu nak kena perbaiki.
terutama kak nurin.
next year standard 5 ~ kssr 2nd batch for upsr nanti.
hu hu hu hu... ibu la nak kena start homeschooling dari awal.
dgn ijat lagi 4 thn ~ nak start reading session ~ again buka balik bacalah anakku :) hu hu hu...


ibu oh ibu... no more amik mudah.
no more santai santai.
no more...
no more...
2016 gonna be tough ~ homeschooling double triple !!!
Allahu Akbar!


kena admit la. my fault bcoz x luang byk masa for them. last minit baru nak jengah-jengah :(
yes yes yes if only ibu ni boleh jadik tutor uolls, nurin & syuhada, twenty four seven, alhamdulillah.
terikat dgn perkara-perkara lain, sayang-sayang.

my lovely girls :)

me & ipin... eh! ijat la :) hi hi hi...

kakak-kakak da sgt ok di tahap ni tanpa ibu.
so, korang la azam ibu utk tahun 2016.
tak mau da berazam ntah apa-apa dah.
korang korang and korang (bertiga including ijat) adalah tumpuan ibu next year!!!

Photobucket

7 comments:

  1. Firstly nak say thanks sebab BW kat blog Zaza.. banyak betul komen yang tertinggal nampaknya.. hihihi.
    Dah.. dah cek online haritu.. memang zaman sekarang ni buat apa benda pun sangat2 mudah.. semua dihujung jadi. Alhamdulillah keputusan anak2 sangat memuaskan :)

    ReplyDelete
  2. mudahnya sekarang nak semak result exam anak

    ReplyDelete
  3. semua di hujung jari kan..senang nak chek apa pun.. moga anak2 terus maju dlm pelajaran..
    comelll ijat... geram nengok...hihi

    ReplyDelete
  4. Sekarang semua main klik klik je. Senang kita nak tahu result anak2. Tak perlu tunggu report card :)

    ReplyDelete
  5. yelah saya anak darjah sati baru tahu kemudahan tu =)
    bagus juga kan...senang
    all the best untuk anak-anak aida

    ReplyDelete
  6. perkongsian yang bagus, tahun depan bolehlah akak guna sistem ni

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)