Friday, November 13, 2015

... JGN JADI MCM DIA !


~ sharing is caring ~

sgt betul... saya pernah jumpa org gitu dlm alam nyata ni.
kita bertanya, kata nyer nak share.
sampai ke sudah! takde reply... kita jadik segan nak bertanya berkali-kali.
dia mampu utk tolong... tapi kata tak mampu!
but bila sampai yg bagi pulangan kat dia, wow!
satu dunia dia share, dia promote.

Allahu Akbar... seboleh-bolehnya jgn jadi mcm dia.
sabar... sabar... sabar...

dlm blogging pun kena jujur dan ikhlas.
jgn harap org dtg blog kita tanpa kita terjah blog org :)
tu pegangan saya as blogger :)
kita sama-sama untung...
persahabatan membawa keberkatan...

Photobucket

13 comments:

  1. tulah namanya manusia aida =)
    terutama sekali dalam dunia akhir zaman ni

    ReplyDelete
  2. Kena ikhlas dan niat untuk menyokong antara satu sama lain.. Mesti ada give and take..

    ReplyDelete
  3. Okay! Mrs. A tak mau jadi macam dia ;-)

    ReplyDelete
  4. Sekarang nk ramai manusia yang macam tu.
    Busuk hati. Nak cari yang baik susah sangat dah.

    Jemput baca entry terbaru.
    http://nurulzayani.blogspot.my/2015/11/ben-kitten.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang susah zayani.
      hati-hati la carik kawan zaman skang ni kan?

      Delete
  5. Replies
    1. sentiasa kena jaga hati agar baik berbudi dgn org :)

      Delete
  6. betul tu kak aida kita sama2 support blogger kan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)