Thursday, November 12, 2015

NAK KOMEN PUN SEKSA ~ NAIK HANGIN DIBUATNYA !


tu hah!!!
aduhai... last night saya sukses la blogwalking few blogs.
tu yg bila nak tinggal komen, lama-kelamaan benda tu buat saya jadik marah!
2-3 kali tick dikatanya salah...
please solve more... please solve more... !

lom lagi kuar ~ error... tak boleh nak loading gambo tu.
hu hu hu sakit jiwa raga ku ni.
daripada boleh blogwalking byk, now da singkat masa! lebih byk masa nak layan robot ni!


and sempat la jugak last night saya lakukan pembersihan bloglist blog kecik ni.
maka, mana2 blogs yg x di update since 6 bulan lepas semua saya klik.
and most of them da private kan blog.
maka nya.... saya delete la dari bloglist.
meaning mereka da tak blogging lagi. or stop jap...

agak ramai la jugak hu hu hu sedih...
maklum la, saya da 6 thn 6 bulan jadik blogger, kan.
sepanjang perjalanan tu, ramai saya kenal... and saya da jumpa pun.

p/s: saya syg blog ni meskipun few times dlm masa 6 thn tu rasa nak stop.
       kuat semangat blogging ni utk tempek citer anak-anak.
       boring-boring bleh layan baca-baca, kan?   :)

Photobucket

39 comments:

  1. Kadang stress jugakkan Aida dgn menda alah kat atas.. salah satu penyebab lambatnya nak blog walking...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt betul tu.
      kita punya semangat bw tu terus menurun!
      geram...

      Delete
  2. Memang menduga betul kan! Ada je tak kena,..jenuh nak melayan semata-mata nak buktikan kita ni bukan robot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.
      buat senang-senang da la kan? hu hu hu...

      Delete
    2. tu la pasal.
      buat senang-senang da la kan? hu hu hu...

      Delete
  3. sis macamana nak check blog yang aktif and tak aktif tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya klik satu satu blog tu, sheila.
      bila appear da di private kan, saya tau la tu.

      Delete
  4. Jangan stop blogging Aida. Kita kenal pun dari blog jugak. Hehehe...kalau stop makanya terstop jugaklah nak tahu perkembangan dari jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah tak la kot dlm masa terdekat ni fyda.
      masih ada semangat :)
      esok esok tak tau la kan hi hi hi...

      Delete
  5. takat ni saya tak penah kena plak camni
    patut ramai dok kata benda yang sama
    masuk blog saya pun gitu ke aida?

    ReplyDelete
  6. susah nak tinggalkan jejak bila ada robot tu kan..sy pn kekadang blogwalking guna fon, baca je tapi takde komen pun..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ayda. sgt la susah.
      syg sgt kalau bw tapi tak tinggal komen :(

      Delete
  7. kak ana okay lagi aida setakad pilih gambar ni, cuma bab komen di G+ tu memang tak leh nak tunggu, lama sangat loading nya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes komen gugel plus tu lambat kan?
      kalau yg tu mesti aida x sempat komen sempat loading lambat.

      Delete
  8. kan..Semalam blogwalking peserta GA BY CN semua kena suruh buat mcm ni..Alahai..

    ReplyDelete
  9. Robot pon nak uji kesabaran manusia...He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ler pasal SS.
      dia robot ke kita yg dirobotkan ?

      Delete
  10. stress bila keluar gambar cmni..hahah... mood jadi kelaut tgk gambar yg nak kena match tu..

    ReplyDelete
  11. kadang-kadang tu dah pegang hp nak update blog. ada yg mmg dah siap taip tp in the end hilang. menyampah rs nak taip semula. haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu selalu terjadi...
      memang la buat diri rasa nak jerit.
      hilang gitu aje ekk...

      Delete
  12. hee.. geram kan kak nak buat bendalah gambar-gambar tuu -_-

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum tuan rumah,Ya Allah lamanya saya tak jenguk dunia blogger, baru baru ni ada jenguk sikit nak blogwalking mmg tak sempat. harap harap blog saya user friendly nak komen xde problem tapi entahler lama tak terjaga huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda ni otomatik ada bila kita blogwalking byk2.
      geram!

      Delete
  14. Aiza perasan juga robot tu.. Geram bila salah match.. Tapi terpaksa layan juga demi nak blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan?
      da le kekadang tak clear image tu.

      Delete
  15. Mcm2 dugaan ya.. teknologi pun ada kekangannya.. bab blog2 yg tak aktif dah tu, saya pun agak rindu pada beberapa rakan yang saya rasa agak rapat pada 2011 dan 2012.. tapi pilihan masing2 kan.. kita teruskan sebagaimana kita jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes rindu kan?
      ramai da stop. blog diorang da private :(

      Delete
  16. Hiks! itu bolehlah dikatakan cabaran sebagai seorang pengomen kan??
    Kalau di laptop/pc ok lagi kot tapi kalau di phone alahai tu yang blah aje tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat phone lagi la susah.
      skrin kecik.
      payah skit.

      Delete
  17. setakat ni akak tak pernah kena macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida ni skali komen, byk.
      memang spend masa lama utk blogwalking.
      tu yg jumpa robot ni!

      Delete
  18. ahhh xsuka! terjadi pula ni bila komen blog akak..grrrr!!

    ReplyDelete
  19. tu la ada benda alah.tu.jdi kurang nak blogwalking kat blog

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)