Wednesday, November 25, 2015

SEGMEN JOM KENALI FOLLOWER ANDA byMawarAssufi

break for lunch...
mau kasik rehat minda... relaks. nak tido mata x ngantuk plak.
nak kuar lunch, memang malas la. nak buat milo and cicah dgn biskut kering aje jap lg.
maka, klik klik la blogwalking :)
landing blog ros nordin and found out segmen by mawar ni. join :)


keperluan segmen mawar, kena citer skit pasal diri kita :)

** Menetap (Negeri) : MELAKA
** Kerjaya/Study : KEJE GOMEN
** Sebab Anda Blogging : started year 2009 dulu sebab bosan! blogging sekadar utk abiskan masa yg bosan di opis saje. masa tu keje swasta. blogging suam-suam kuku saje. now, ia jadi satu yg paling digemari. ada masa terluang (ofcoz hal keje, hal rumahtangga, hal ibadah kena settle dulu ye), prepare entry and pasti akan blogwalking :)
** Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? yes ada ~ 1 saje
Nyatakan kelab tersebut : Grup Mama Bloggers Malaysia (GMBM)

ok... kena tag 2 kawan jugak.... orait, aida nak tag ~


ok bye!
mau gi solat :)

Photobucket

17 comments:

  1. ohh melaka juga .kita geng ..hihihi :)

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Dah lama ek sis berblog..
    Seusia blog sy.. 😁

    ReplyDelete
  3. Nak join jugak lah nnt ... Selamat berkenalan ...

    ReplyDelete
  4. Waaa... Mrs. A telah di tag ya...
    Tq Aida.

    ReplyDelete
  5. menarik segmen ini.. selamat bersegmen aida.. ;)

    ReplyDelete
  6. All the best..SA pun x terbuat lagi tag ni...tengah sibuk sgt

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen......Dah tau serba sedikit tentang pemilik blog aida's Home Sweet Home...hihi.....

    ReplyDelete
  8. Wah menariknyaaa bloggger mama tuuu.. wewiittt.. hehe

    Jemput singgah rumah kawan baru ..

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)