Wednesday, November 18, 2015

WW : SUAMI KU...


support each other.
susah... senang... riang... sedih...
kita ada, bila dia ada.
jgn tgk org lain.
Allah da tentukan rezeki kita.

"... succeed together and build an empire."

Photobucket

22 comments:

  1. Jodoh adalah kententuan Allah kan Aida..
    Terima pasangan kita seadanya..
    Yang penting bahagia dan kekal hingga ke jannah

    ReplyDelete
  2. Kebahagiaan adalah satu yg subektif
    Jadi sama-sama kena kemudi utk cari kebahagiaan itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita yg bina bahagia tu kan.
      kalau tak dicari, mana kan nak jumpa bahagia itu :)

      Delete
  3. saling supoort antara satu sama lain... tolak ansur dan saling percaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt penting, kan?
      aida sedang mencuba dan mencuba perbaiki nya tiap hari :)

      Delete
  4. Love your quotes dear susah senang bersama yessssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajib sama - sama selamanya, julia.
      i love my mr.asben so much!

      Delete
  5. sweet jer quote ni..betul tu, susah senang biarlah bersama..kena sentiasa yakin bahawa suami adalah pelengkap hidup kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye nad.
      kita dan dia kena seiring :)
      kuat dia, kuat la kita...

      Delete
  6. orang skang ni nak laki yang dah ada harta, susahlah...kebanyakan org camtu dah kahwin kan :)

    ReplyDelete
  7. saperlar x sayang bini, tapi ade kan mak ., kanns ;p

    ReplyDelete
  8. susah senang bersama.. support each other baru perjalanan keluarga bahagia

    ReplyDelete
  9. Saling melengkapi antara satu sama lain dan bertoleransi..

    ReplyDelete
  10. suka kata2 kat atas tu kak.aida sentiasa support suami kita walaupun macam ner kan..

    ReplyDelete
  11. itulah sebenarnya basic asal alam rumah tangga =)

    ReplyDelete
  12. Hanya senyum baca. Lupa mesej sebab terpana tengok rumah agam 10 milion ;)

    ReplyDelete
  13. berbahagia dengan jodoh yang kita ada...inshaAllah

    ReplyDelete
  14. Susah...senang, biarlah harung bersama.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)