Tuesday, December 08, 2015

AKHIRNYA SAMPAI JUGA DI UiTM PENANG :-)

da lama nak jejak kan kaki kat penang.
da lama teringin nak gi penang!
ari tu dek krn jerebu, cancel reservation hotel di batu feringgi 3 mlm tau :(
syahdu la sgt....
and, alhamdulillah... last week 3 mlm jugak kami dpt spend lepak penang.

sebeno nyer, anta adik balik ke UiTM penang...

ni la adik bongsu saya...
anak bujang dah :)
time ni mr.asben da kepenatan.
mana tak penat, bertolak dari KL kul 2 pagi.
adik nak lapor diri kul 8 pagi kan kat asrama...
tu yg after settle dia masuk asrama, dlm kul 10 pagi tu dia plak drive kereta, bwk kami gi bekfes.

sampai ke penang... saya masih setia dgn roti tampal :)
ha ha ha...

ok... nanti citer la pasal penang esok or lusa...
now da kul 4.55 ptg, mau balik umah dah :) bye uolls...

Photobucket

10 comments:

  1. Jauh perjalanan aida , semoga adik bongsu aida sukses dan cemerlang dalam pelajaran, sama anak kak ana yang sulung pun sedang menuntut di uitm,Tapah, Perak :)

    ReplyDelete
  2. lamanya tak pekena roti tampal..huhu..kat melaka ada gak kan? yg dkt batu berendam tu? ke cheng nama tmpt tu? tak ingat..hehe

    ReplyDelete
  3. ooo adik belajar kat uitm permatang pauh ya.. tak jauh tempat selalu kena p meeting 2 kali sebulan tuh..

    ReplyDelete
  4. tingat plak kenangan ngajar sini kejap ngeh2..

    ReplyDelete
  5. oho...umah Zai blkg Uitm tu je..hihihi

    ReplyDelete
  6. aiza pun dah lama tak pergi penang..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)