Tuesday, December 29, 2015

DINNER ALA ARAB ~ BERSAMA ANAK-ANAK :)

ibu ayah da merasa kat SINI.
maka, wajib la bwk anak2 kan... ni kisah throwback ye. few weeks ago :)
syukur la anak-anak saya ni memang la tak cerewet makan.
semua diorang makan!
kalau jadi mcm dlm VIDEO NI memang saya gerenti la tahu pe yg diorang akan makan.
terutama kopok la, cikedis la, gula-gula la...

 kali ni semua amik barbican...
menjadi pilihan ~ peach, apple & lemon.
barbican apple paling best la...
memang perlu order ni tau bcoz lepas makan kambing, minum ni akan lega.
muak tu ilang... perut yg penuh tu terasa ringan skit.

kali pun pilih menu yg sama...
just tambah kuantiti nyer aje.
lamb mandy (medium), mulawwah (small) 2 pieces & oqda lamb.
harga klik entry lama di SINI ye.


sungguh la susah nak snap gambo izzat.
asyik bergerak aje... bila tak bergerak, busy makan :)
memang dia tak layan la si ibu ni nak snap gambo ha ha ha ha.... redha ajer la ibu.

kalau dtg melaka, meh la rasa hadramawt palace ni.
in shaa Allah puas hati, kenyang perut.
nak merasa desserts marbeles lepas tu ~ gi jalan kaki ke Truly Two Cafe, sebelah aje cafe nyer.
2 minit aje jalan kaki...
kita cabar chef buat seuatu di luar kotak ?

ok bye!

Photobucket

13 comments:

  1. oooo...truly two cafe tu sebelah je ke? tak perasan la plak..

    ReplyDelete
  2. wah nampak mewah tempat ni kan aida, seronok tengok anak-anak berselera makan, alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes nampak mewah je kak.
      but, bila masuk, org biasa2 aje :)
      dgn anak2 berlarian ha ha ha...

      Delete
  3. Id kedai tu lawa kan...lagi2 wktu mlm

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. suasana nyer cantik.
      bergemerlapan :)

      Delete
  4. Berselera tengok si Izzat makan! Seronoknya! Baru2 ni saya ada cuba makan nasi arab di sebuah restoran ni. Kecewa sangat sebab harganya malah. Portion satu hidangan tu sikit. Tak puas makan. Tapi itulah rezeki saya utk hari tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. izzat tu memang pemakan nasi, farrah.
      tapi tu la, org da abis makan, dia baru nak kayuh!
      hadoi... jenuh tunggu!

      Delete
  5. nampak sedap..kalau fiza kena pilih ayam sebab tak makan kambing.

    ReplyDelete
  6. saiz hidangan nampak besar, mesti kenyang makan..

    ReplyDelete
  7. mesti sedap tu...berselera izzatmakan

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)