Tuesday, December 15, 2015

PESTA BUKU TERBESAR DI MITC, MELAKA


frens yg berkelapangan dan berdekatan, boleh la singgah Melaka.
beli bahan bacaan dan ulangkaji utk anak-anak.
in shaa Allah saya akan bw kakak-kakak ke sini nanti.

teringin nyer nak jumpa chef wan face to face :)
chef feveret mak saya ni.
ingat dulu time zaman kegemilangan chef wan ni, mak takkan miss program masak dia.
skang ni tak kata la chef wan tak gemilang dah...
dulu dia sorang aje ada program masak kat tv.
skang ~ dah ada channel khas utk program masak, kan :)

tu aje :)

alhamdulillah... abah da keluar dari icu lewat mlm tadi.
keadaan abah da stabil. just nak kena pantau pernafasan ~ bantu paru-paru utk kembang.
masih lagi bwh intensive care, but di ward biasa :)
alhamdulillah...
kami adik beradik bergilir jaga abah 24 jam.
mak dtg visit saje, tak larat mak nak jaga. kesihatan mak kami nak kena maintain juga.
tq atas doa semua frens... alhamdulillah !



Photobucket

7 comments:

  1. aaaa nape la jauh sgt pesta pesta buku ni ek huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye ada pesta buku..

    saya baru terjumpa dengan chef wan kat cyberjaya last week..dia tgh beli barang dapur..huhu

    moga ayah awak cepat sihat dan keluar hospital ye

    ReplyDelete
  3. moga abah cepat sembuh...amin

    susah hati kan bila org tua kita tak sihr....

    ReplyDelete
  4. Terjah...jgn tak terjah.

    Alhamdulillah...smoga abah aida cpt sembuh.

    ReplyDelete
  5. semoga abah akak kembali sihat aamiin

    sy pnh skali jumpa chef wan masa thn 2013 di the mines karnival halfest.
    ramah mcm dlm tv lucu j bla jmpa fave to face.muka licin bersih

    ReplyDelete
  6. bagus bawa anak ke pesta buku begitu..

    semoga abah aida cepat sembuh..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)