Friday, December 11, 2015

PROMOSI KASUT SEKOLAH DI BATA ~ SEGERA, NANTI SUSAH CARI SIZE :)

pernah kot saya share kat SINI, saya memang suka sgt beli kasut Bata.
anak-anak pun saya cenderung beli kan kasut kat Bata da...
yes yes... kena rajin tgk promosi la.
sebab, dulu kala kasut Bata agak murah, but, sejak kebelakangan ni jadi agak mahal.
tak la mahal sgt, but boleh kerut dahi dulu la bila tgk tag harga :) ha ha ha...
Bata ni selesa... sesuai dgn citarasa saya & mr.asben.
oleh itu, ofcoz la kasut skola anak-anak pun beli kat sini.

ahad lepas, alhamdulillah sukses beli kan anak-anak kasut lagi sepasang sorang.
kasut yg beli pertengahan thn lepas masih boleh guna.
just may be ketat sikit la...

seperti biasa, bata ada buat promosi...
memang jimat ye frens.

kasut sepasang rm35++.
stokin 2 pasang RM12++.
kapur kasut 2 botol RM6++.
total = RM88... jimat kan?

tapi saya x pilih combo 1, saya pilih combo 2 yg bernilai RM99 (kalau beli loose = RM122++) :-
  • 2  psg kasut
  • 2 psg stokin
  • 1 beg skola

alhamdulillah... senang hati ibu byk anak skola ni :)
jadik la berjimat skit-skit kan...
cari size pun senang, sebab kebetulan ahad lepas tak ramai lagi org dok beli kasut skola.

 and saya terus join Bata Club.
once registered, dpt voucher RM10.
and RM1 pembelian = 1 point.

maka misi beli kan anak-anak kasut skola, stokin beli kan diorang 2 pasang sorang ~ sukses!

hamek ko di situ...
before this da beli 3 pek kapur kasut di family store - 1 pek RM2.99 :)
kat bata ari tu, terbeli 1 pek lagi hi hi hi... gara-gara terlupa stok da byk!
but ok la, sebab gunapakai ~ tak tertakluk kpd expired date mcm roti gardenia hi hi...

so, weekend ni jom gi serbu Bata terdekat.
prepare awal... mudah la kita nanti. anak-anak pun senang ati :)

Photobucket

10 comments:

  1. Fida memang support korang beli kasut dekat Bata.Sebab tapak dia sedap.Tak sakit kaki..Fida memang pakai kasut bata sejak kecik lagi..

    ReplyDelete
  2. Wow...besh promosi nie...memang jimat nie kak Aida ;-) nanti fiza cuba usya2 di Bata area sini...hihihi tq atas informasi berguna nie

    ReplyDelete
  3. yep nanti susah cari size.. ehehe.. comel je..
    tengah promo kan elok borong sesiap.. nak bukak sekolah da ni..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah siap dah barang anak sekolah...

    ReplyDelete
  5. barang sekolah anak2 dah settle.. mungkin nak beli kasut lagi sepasang spare..

    ReplyDelete
  6. kasut bata mmg best kan pakai..dulu skolah mmg bata pilihan~

    ReplyDelete
  7. sama la dgn saya, since zaman skolah rendah mak mmg belikann kasut bata je sampai skrg saya pon still suka dgn kasut bata. sedap dipakai. . :)

    mmg murah..

    ReplyDelete
  8. aiza pun suka membeli kasut di bata.. berkualiti dan hargapun berpatutan.. menarik tu ada combo untuk kasut sekolah..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)