Wednesday, December 16, 2015

SHELL OUT SELERA WARISAN D MARIA ~ SUDAH MASUK JJCM TV3 :)

setelah 3-4 hari punyer planning ~ saya & jiran2 sukses ber shell out di sini jumaat minggu lepas.

menarik kan!!!
ketam goreng cili... sotong goreng kunyit... udang sambal... kupang bercili...
air asam boi, nasi putih & sup...
tu la pakej nyer. memang kenyang, sedap, pedas!

harga :
  • dewasa : RM30
  • kanak-kanak 15 thn ke atas : RM20
  • kanak-kanak less than 15 thn : percuma

nak le citer jugak kan, owner restoran ni, opismet. but dia da bersara dlm 3-4 thn lepas.
then dia amik kontrak kantin kat opis.
segala program kat opis pun, kami amik catering dgn dia la ~ cif roslan & wife, k maria :)
restoran ni da lama buka. sajian makan-makan memang menarik!

yg frust nyer ialah ~ sabtu ptg tu ada shooting jalan-jalan cari makan tv3 uolls :)
k maria jemput la saya dtg. tapi tak dpt penuhi ~ abah masuk icu kan tgh mlm jumaat tu.
sabtu tu kami da berkampung di spital.

so just nak share la few gambo dari k maria pasal jjcm tu. khas nak tempek sini :)

tahniah k maria yg gojes :)

so sesape dtg holiday melaka, boleh la ye dtg lunch or dinner di sini.
nak dtg terus boleh, kalau buat reservation lebih ok la. sebab confirm ramai yg akan walk-in.
and seats are limited.
lokasi : di mitc, melaka, sebaris dgn bank islam.
telefon k maria : 019-626 7226
recommended !!!



Photobucket

12 comments:

  1. balik melaka nanti boleh la terjah sini..

    ReplyDelete
  2. Sana sini citer pasal shell out ☺

    ReplyDelete
  3. Tergodanya tengok siput2 tu tssskkk~
    Cik Kumbang slalu juga turun melaka
    pasni bole try lah :)

    Jom usha hasil DIY cik kumbang wink! :
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    p/s:
    owh begitu rupanya behind the scene JJCM hihi

    ReplyDelete
  4. bestnyer !

    Cn follow sini dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah buat k maria
    seronokkan buka restoran, dpt hidangka pelanggan dgn pelbagai menu
    semoga terus berjaya aamiin

    ReplyDelete
  6. Nice sharing.. Boleh cuba bila jenjalan melaka nih..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)