Tuesday, January 12, 2016

SESEKALI LUMAYAN DGN VOUCHER !

assalamualaikum...
br dpt bersiaran di ruang blog sendiri ari ni.
biasa la, kalu ada komitmen ke lain, memang la tak dpt nak blogging.
standard la tu :) hi hi hi...

last weekend x ke mana. stay home.
continue balut buku anak-anak lg.
then ke family store beli brg dapur... jalan2 cuci mata bw anak2 bertiga.
masak-masak... cuci baju... lipat baju... gitu je la.


tu hah RM100 voucher jusco yg wajib digunakan before ahad ni.
nak beli pe, lom tau. but nak beli hadiah utk nurin & syuhada.
besday diorang masing2 kan januari & februari ni.
so alhamdulillah :)
dpt la ibu guna kan voucher tu utk uolls my beautiful girls.

sedang plan nak jalan2 this coming weekend.
sedang ligat otak ni berfikir nak ke mana.
yg penting, takde la sewa hotel or berjalan luar melaka.
save bajet gitu ye :) ha ha ha...

tu aje borak kosong ari ni. nothing special nak citer.
nak blogwalking jap :)
ok bye!

Photobucket

9 comments:

  1. bestlah ada voucher aeon..hhuhu..banyak tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Yana.
      rezeki awal tahun...
      rezeki anak-anak...

      Delete
  2. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  3. wow voucher.. ermm shopping sakan la nampaknye ek

    ReplyDelete
  4. wah...banyak tu aida dapat voucher
    saya dah agak lama tak shopping di aeon =)

    ReplyDelete
  5. wahhhh dapat voucerrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  6. Rezeki tu Aida, banyak sangat dah tu kalau setakat untuk mainan budak budak

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)