Tuesday, January 12, 2016

KALAU ABAH YG JAGA ANAK, MEMANG PORAK-PERANDA !!!

ni paling sweet.
bontot anak dijadikan tempat mouse landing!
konon nyer mudah la nak tau yg anak tu stay sebelah berdekatan abah nyer...

yg ni hah, mesti abah tgk layan baik punyer games kat desktop.
agak nyer la kan.... 
and baby tu sure tgh gelak-gelak sebab dia tak boleh nak gerak, kan?
kalau melalak, confirm abah nyer da cuba trick lain...

ni paling kelakar!!!!
tak payah la nak balut dgn napkin ke...
seksa nak bedung-bedung.
masukkan aje gitu :) ha ha ha ha....
baby tu pasrah aje muka nya :)

ha ha ha ha no komen la.
baby tu lena sgt tido dlm laci :)

saya memang gelak sorang-sorang tadi tgk gambo2 tu lalu kat timeline fb.
ha ha ha ha :) hilang mengantuk di ptg2 hari ni...
ada byk lagi gambo, tapi saya amik pe yg saya rasa paling win!
ni semua mesti kes ibu tgh sibuk cooking, baking, sewing ker kan.
minta tolong la abah nyer jaga jap.
tapi si abah nyer tgh up mood main games ke hape ke.... jadik la gitu ha ha ha!

but saya rasa, selagi baby tu selamat & selesa, ok kot.
yes la, kekadang kita as mak abah ni ada jugak time nyer nak buat sesuatu yg kita suka, kan?
pe lagi... first make sure anak selamat & selesa...

one thing saya tak lupa nak komen, my mr.asben adalah terbaik bab jaga anak2 time baby.
saya boleh ckp la bhw dia memang pandai jaga baby...
alhamdulillah :)

ok bye!

Photobucket

16 comments:

  1. Replies
    1. tu la kan PC.
      aida gelak tgk gambo2 tu :)

      Delete
  2. hahahhahahahaha memang win lah kalau daddy yang jaga anak XD

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..memang lawak tgk gambor2 tu..tapi mujur suami murni pandai jaga anak..malah dia lagi pandai dari Murni..macam Alysa tu memang dia yang banyak jaga..hehehe

    ReplyDelete
  4. Hihihi..
    Nasib lah wahai anak..
    Abah ko buat apa..
    Redha ajer lah..

    ReplyDelete
  5. hehe...lebih kuranglah suami kita aida
    idaklah sampai lagu tu jadi anak2
    molek aje dia jaga....kadang lagi elok dari saya =)

    ReplyDelete
  6. kes haru tambah lawak...kikiki...salam ukhuwah dik...tq sudi singgah dan polow blog akak...akak dah polow balik...akak duk area tangga batu...seronok jugak bila tau ada blogger senegeri :)

    ReplyDelete
  7. abah yang jaga memang macam-macam jadinya

    ReplyDelete
  8. hahhahahahha sakit perut tengok

    ReplyDelete
  9. Hihi....lelaki bukan mcm pompuan kan Aida, depa yg penting selamat, cara apa,no 2 ... wah!! Cik abe mesti suka kena puji tu

    ReplyDelete
  10. hehehe !kalau abah jaga anak mmg terlebih kretip, tp anak suka sebab dorg rasa abah ni main2

    ReplyDelete
  11. memang gelak besar tengok gambar2 ni :)

    ReplyDelete
  12. bila ayah jaga anak, macam2 ideanya kan...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)