Thursday, January 07, 2016

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG 2016


ari ni nak join segmen bro hasrul hassan.
perasan ni time blogwalking semlm and terkesan utk join.
a simple segmen but saya rasa nice utk join...

hari ni da pun genap 6 thn 8 bulan 2 minggu dan 3 hari umur blog kecil ni. wujudnya blog ni adalah kerana masa tu saya da rasa amat boring dgn karier (keje swasta). berada di opis 9 pagi hingga 5.30 ptg masa tu saya rasa amat la boring. utk menghiburkan hati yg berduka lara, maka lahir la blog ni. tempat saya corat-coretkan apa aje yg saya nak...
apa yg saya nak coretkan di blog ni? hal anak-anak mostly. and skit-skit hal diri sendiri. apa saya suka. apa saya buat bila hujung minggu. apa anak-anak saya lalui dlm proses belajar diorang. ke mana saya holiday. apa saya suka makan.... cerita begitu. skit-skit share la jugak hal keje. hal keje tak boleh citer byk kat org. confidential gitu, kan?
harapan blogging 2016?
moga ikatan persahabatan sesama blogger, yg saya dpt melalui blogging ni, membawa ke syurga. berkongsi idea. berkongsi masalah, kiranya boleh... pada saya, jadi blogger kena la rajin blogwalking. kena appreciate follower dan tukang komen. and tu la yg saya nak jadi. aktif blogwalking. saya tak menjanjikan apa2 kepada semua terhadap blog saya ni, blog ni adalah blog mak-mak gitu. just, saya boleh janjikan satu ikatan persahabatan yg ikhlas dari hati. berkenalan. beramah mesra. berkongsi apa aje ilmu dan pengalaman yg ada. dgn izin Allah, suatu hari nanti dpt la bersua muka :)

sekian :)
ok bye...

Photobucket

14 comments:

  1. Selamat bersegmen, Aida. Selamat menambah follower :)

    ReplyDelete
  2. Rajin bersegmen ya.. good luck..

    ReplyDelete
  3. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    ReplyDelete
  4. Hihi....sok kalau anak anak dah besar bolehlah diaorang baca luahan hati mama dlm blog mama ni...

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  6. Good luck to this blog...
    http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..;)
    husna dtg dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. ini pun saya tak sempat join
    all the best ye

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #917.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)