Feb 18, 2016

HADIAH HARI JADI UTK AIN SYUHADA :)

esok jumaat... yahoooooo!
sabtu ahad hari-hari utk melupakan keje yg byk di opis.
boleh enjoy relek-relek dgn anak-anak.
next week kakak-kakak peksa skola agama.
weekend ni kena relek-relek ulangkaji la kot kan... ok la tu. yg penting tak gi keje :)

throwback lagi ptg ni :)
rentetan dari entry INI.
pe ekk hadiah besar yg syuhada pilih? besar la sangggaaat :) hi hi hi...

ini yg menjadi pilihan hati syuhada :)



spt yg ibu janji dgn syuhada, ptg tu nak bwk ke jusco.
pilih la hadiah pe dia nak. rambang mata dara sorang ni.
time tu tgh beratur kat kaunter supermarket, nak membyr la brg2 dapur.
tetiba syuhada dtg bwk box ada 3 biskut beruang ni hah...
dia nak. utk besday dia, kata nyer... dia nakkan 3 tin biskut warna warni tu.
berbelas ringgit harga nyer...
hmmmm ok la. da itu yg dia nak :)

then ari tu balik kg, sambut besday potong kek burger rusa tu kan. entry SINI.
mak usu bagi hadiah lagi. sekali utk nurin yg bakal sambut besday 23 februari nanti.
hadiah dari cikgu-cikgu, ala-ala education la kan  hi hi hi...

tq mak usu dan pak usu...
kami suka hadiah-hadiah ni :)

orait :)
ok bye...

Photobucket

9 comments:

  1. Mesti Syuhadah tu suka TIN biskut yang comel tu sebenarnya kan? ..hihihi

    ReplyDelete
  2. Ishhh cantik comei bekas dia ..... sy pun dok fikir nak bagi hadiah apa kat dua beradik tu bulan depan hehe

    ReplyDelete
  3. comel je hadiah pilihan Syuhada...aunty pon berkenan...bole simpan sebagai koleksi :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir ain syuhada. comel bekas gambar bear tu

    ReplyDelete
  5. wah.. banyaknye hadiah. cantik bekas koala tu. nak 1 boleh. ahaha

    ReplyDelete
  6. comelnya bekas dia..

    pppsttt:akak, nak tnya.. sekarang ni mmg susah erk nk dapat stok qaseh junior.. area kl kwsn saya ddk ni merata dh cari semua x da stok.. akak ada stok ke ?

    ReplyDelete
  7. mesti dia suka tin biskut yang comel2 tu..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)