Feb 14, 2016

IJAT DAN ATOK BERSAMA :)


sedang belek-belek gambo dlm phone yg beribu, terpaku pandangan mata kat gambo atas tu.
ijat & atok :)

ni is gambo time balik umah mak abah weekend raya cina ari tu.
ptg isnin tu, mcm biasa, cucu-cucu mak abah main la dgn segala piuk belanga mak.
main masak-masak uolls... yes ~ 4 cucu pompuan dan 1 cucu lelaki (ijat ler tu).
nak dijadikan cerita, bila ijat jadik kan tupperware tu topi, and kebetulan dia lalu kat sebelah abah, terus saya suh dia bergambo dgn atok :)
so sweet, kan :)
tak senang tau nak suh ijat ni bergambo dgn atok.
kekadang atok dan uwan nak cium pun tak dpt... sian atok uwan.
ijat seksi la plak, berdrypantz tanpa seluar ha ha ha ha...
yes la, asyik terkencing dlm seluar aje, kita da la sibuk nak masak la hape la.
hmmmm ibu carik jalan mudah, nah ijat pakai aje drypantz ni la ye...
ijat ni kekadang, bila leka bermain memang dia lupa nak gi kencing... huh!
ok bye!

Photobucket

9 comments:

  1. Comel je...dibuat bekas tu mcm topi hhehee

    ReplyDelete
  2. hehehehe...seronok kadang2 layan bebudak ni

    ReplyDelete
  3. hahaha...kemain topi kaler biru lagi tu...simpan gambo ni bebaik bila Ijat dah beso nanti mesti dia gelak2 tengok balik gambo kekecik dengan atoknye...cucu jantan sorang mesti jadi kesayangan atok dengan wan dia ni :)

    ReplyDelete
  4. comey je ijat buat macam tu hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)