Thursday, February 04, 2016

JATUH HATI DGN BLOSSOM AIDIJUMA :)

bukan pertama kali beli bawal aidijuma.
da pernah share di entry SINI :)
hasil daripada tu, rasa selesa plak pakai bawal aidijuma ni.
tak perlu gosok...
tak perlu bersiap lama, senang nak bentuk. alhamdulillah... memudahkan!

kali ketiga nak beli, bw mr.asben ke giant, senawang.
memang berniat nak tunjuk kat dia la kan :) hi hi hi...

hasil tangkapan bersama mr.asben.
selai bawal white label aidijuma ~ RM20.
selai lagi tu bawal blossom box store (bbs) aidijuma ~ RM30.

baru la saya tau, bbs ni boleh guna 2 sides.
ok la. beli selai, umpama dpt 2 lai :) jimat memang jimat.
and bbs ni lebih lembut dari white label yg saya da beli. so... ok la sgt :)

then, nak dijadikan cerita, terus saya suka sgt kat bawal bbs.
google la utk beli lagi dgn harga yg lebih murah.
yes, byk reseller yg jual lebih murah. alhamdulillah...

kali kedua saya beli online dgn reseller melaka.
pre-order 1 latest set of bawal bbs (ada 3 lai) ~ RM20 selai.
jimat RM10 dari beli kat giant, senawang tu hi hi hi...


then, after sukses dpt 3 lai bawal bbs di atas, bertambah jatuh hati.
try nak beli bbs yg lama-lama. malangnya online takde available.
bcoz mostly pre-order :( sedih...
nak dikatakan memang rezeki saya, last weekend kan gi dataran 1malaysia, klebang.
ada 3-4 seller yg jual.
mcm2 label ada. mostly jual bawal aidijuma white label, blue label...
ada 1 seller tu jual bawal bbs yg kat bwh ni :)
and harga selai bbs dia jual RM18. yahooooooo! terus minta consent mr.asben.
berjaya la membeli bawal bbs mengkuang... yahoooooo...


suka hati...
ada x lagi frens yg suka dgn bawal bbs aidijuma ni?

ada x frens yg jual bawal bbs aidijuma yg lama-lama?
maksud saya yg masih ada stok baru la, lom jual.
nak tgk boleh? mana la tau berkenan, jual la murah kat saya :)

ok bye!



Photobucket

28 comments:

  1. Hmm.. siapa tak suka kalau dpt grab harga macam ini
    Cantik-cantik pulak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. puas aida cari harga yg berpatutan.
      ada gak yg jual mahal.

      Delete
  2. saya xpernah lagi beli bawal adijuma ni...
    tapi memang kwn2 ramai yg suka pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida ni baru lg terjebak.
      tu pun terjebak dgn bbs aje.
      yg lain tak brape sgt minat.

      Delete
  3. Amboi! dah terjebak dengan AJ nampak?

    Mrs. A pun suka tudung AJ.

    BBS memang lebih lembut dari yang lain-lain label tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. aida jatuh cinta sgt dgn bbs ni.
      lembut.
      and jimat sebab 2 sides boleh guna :)

      Delete
  4. saya takde satu pun koleksi aidijuma..tak berapa minat sangat, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida minat yg bbs ni aje.
      yg lain2 kurang minat...

      Delete
  5. yg atas sekali kaler hitam bunga kecik2 tu cantik dik... ^_^

    ReplyDelete
  6. cantiknya....mula la rambang mata gak ni

    ReplyDelete
  7. Bagus juga tudung tak perlu gosok ni.
    Yati punya aidijuma yang mula-mula keluaran dulu kot, jenis kena gosok, green label.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida ada jugak yg label tu.
      yes keno gosok.
      bbs ni ok aje kalau tak gosok.
      kalau digosok better la.

      Delete
  8. cantik kak.. dulu minat AJ.. sekarang kurang dah beli tudung2 ni

    ReplyDelete
  9. Wah ni betul-betul peminat bawal adijuma ni..sampai yang koleksi lama2 pun cari.. hehe..eh tapi memang comfy dan senang pakai ..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes ros.
      utk bbs ni je la.
      lgpun baru 2-3 batch je yg da kuar.
      masih boleh dicari online :)

      Delete
  10. hati hati jangan terjebak. hahahha

    ReplyDelete
  11. kegilaan betul tudung ni... sy tak berapa minat tudung bercorak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni nak matching dgn baju blouse / tshirt plan.
      baru terjebak ni, maria :) hi hi...

      Delete
  12. cantik gak..sy ada 1 je AJ..derma kat saya 1 boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai syg Yana.
      tu pun mencari puas serata alam maya :-)

      Delete
  13. Takde lagi dalam koleksi ... Kalau berkesempatan masa dan wang mahu juga menambah kepadatan almari tu ... Huhuhu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi try la beli bbs 1...
      mana tau sesuai :-)

      Delete
  14. Xtahu pula kwujudan Tdng label Bbs tu. Hihi.. Ketinggalan zaman btl la hai.

    ReplyDelete
  15. blh share sp reseller tu...br tau psl bbs 2 layers...cantik2...murah lak...2 layers lak...jimat iron tudung :p

    ReplyDelete
  16. nak tudung aidijuma yg lame meh whtup sy 0176572938 hrge murah2 je sy bg.serius ney

    ReplyDelete
  17. nak tudung aidijuma yg stok lame2 blh la whtup sy 0176572938 fifi .hrge murah je sy bg..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)