Wednesday, February 17, 2016

LAGI DAN LAGI ~ BLOSSOM BOX STORE AIDIJUMA :)

alhamdulillah. sukses mendptkan koleksi lama blossom box store aidijuma.
1-2 minggu lepas memang saya hunting for berbelas helai bbs aidijuma ni.
frens mesti da baca previous entries saya di SINI kan.
now saya tunjuk ekk 12 lai yg saya dpt beli dari 2 seller online (kelantan & selangor).


tiada niat utk menunjuk-nunjuk kekayaan ataupun harta benda.
just nak share tudung ~ affordable price & menutup aurat.
agar frens semua dpt tau la masih ada tudung mampu milik.
moreover, bbs aidijuma ni sehelai ada 2 sides yg boleh digunakan, corak yg berbeza.
beli 12 helai seumpama dpt 24 tudung berbeza corak :)
produk bumiputra muslim. sama-sama la bangun kan bisnes bumiputra :)

4 helai ~ nampak tak beza 2 sides tu?
atas 1 side... bawah 1 side :)
3 helai

7 helai ni saya beli dulu. seller online dari selangor.
sehelai dia jual pada saya RM20 saje. poslaju RM10. alhamdulillah.

3 helai
2 helai

5 helai ni plak saya dpt dari seller di kelantan.
seller ni promote kedai dia and tunjuk la few bbs yg saya lom ada.
terus la saya wassap dia. sib baik dia sudi nak poslaju kan pembelian saya.
lebih murah ~ sehelai RM18 saje. caj poslaju RM7. alhamdulillah :)

time saya sedang susun atur nak snap gambo tudung, ijat teman sambil hisap susu.
bila da abis snap gambo, mula la dia dekat nak main tudung-tudung baru ibu :)

ada la 4-5 helai bbs aidijuma yg tak dpt saya beli.
sebab nyer :-

  1. seller online jual terlalu mahal utk sehelai ~ RM25
  2. da takde stok baru, hanya ada prelove tapi jual mcm baru RM20 sehelai. saya nak yg baru.
saya pasrah la.
abis da hunting for bawal bbs aidijuma. cukup da ada hampir semua kan :)

ok bye...




Photobucket

12 comments:

  1. hihik, sis terus beli dekat web aidijuma.com rm16 sehelai
    but kena ikut time keluaran. kena selalu updated tgk bila keluaran yang baru by week.
    kalau nak lebih info leh wa ija. ija ajarkan cam ner. ahaks

    ReplyDelete
  2. akak pun suka bawal BBS, sebab ada design depan belakang. Rasa dapat '2 for the price of 1' hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik..bila tengok ada yang berkenan,,hihihihi..jimat...satu tudung boleh pakai dengan banyak baju..ni 2 face versi bawal..selalu shawl 2 face..

    ReplyDelete
  4. kire berbaloi2 gak kan sebab kedua2 belah pon bole di gayakan...sume cantik2 dik :)

    ReplyDelete
  5. banyak koleksi tu, memang tudung AJ ni murah berbanding yang lain, dah dapat apa yang dihajati tu mesti seronokkan aida

    ReplyDelete
  6. berbaloi beli sbb blh guna kedua belah kan..cntik cntik..
    nice sharing.. tenkiu

    ReplyDelete
  7. Cantik aidijuma ni. Tp sy xde bnyk koleksi pn. Ada 2 je. Tu pun orng hdiah kn. Hihi..

    ReplyDelete
  8. berbaloi kan.. baru nih terjah kedai aJ dekat sini, dapat laa grab 3 helai tudung.. dapat jugak menambah koleksi peribadi..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)