Saturday, February 13, 2016

MONOLOG PAGI SABTU NAN INDAH...


alhamdulillah... pagi ni cik mentari bersinar indah.
takde apa plan pun this weekend.
planning biasa-biasa je ~ kemas umah, masak, layan anak-anak...
tak tau la kalau-kalau mr.asben dpt hidayah nak bwk kitorang jalan-jalan :) hi hi hi...
and alhamdulillah... anak-anak bertiga kekal sihat alhamdulillah.
cuaca tak menentu 2-3 bulan lepas.
dgn mcm-mcm virus sakit menular seluruh dunia.
anak-anak opismet semua demam berjangkit-jangkit.
ada yg hingga tahap warded di spital. Allahu Akbar...
nurin, syuhada & izzat maintain sihat ~ tu la kurniaan Allah yang paling tak ternilai.
mencukupi ~ minum air suam byk, makan makanan berkhasiat, tak minum ais (kecuali dgn izin ibu sesekali), makan qaseh junior, tido awal...
moga berkekalan la tahap kesihatan anak-anak bertiga ni.

ada masa nanti, tgh mlm ke... nak kena pilih gambo anak-anak.
ada beli 3 voucher photobook and expiry date nyer 7.3.2016 nanti.
hu hu hu nak kena pilih gambo awal. sebab karang dok tangguh, da abis time.
gambo anak-anak beribu-ribu plak.
tak nak jadi mcm masa buat photobook ni, 3 hari terakhir before expiry date hadap laptop dok men design... hu hu hu seksa!
planning nak buat photobook mereka utk tahun 2013 dan tahun 2014.
in shaa Allah...

ok tu aje...
ok bye.

Photobucket

7 comments:

  1. Morning samalah kita takde plan ke mana-mana. Pada mulanya Mrs.A plan nak gi main bowling bersama team ex-STAD tapi Aryssa pulak ada Class Bestari di Sekolahnya jadi terpaksalah tarik diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da lama aida x memboling :-)
      Tak pandai. Tapi enjoy ...

      Delete
  2. happy weekend sis.
    eyja nak update jugak photobook. xsempat2 juga nak siapkan. dateline bulan 2 nih. haha

    ReplyDelete
  3. Blm pnh buat photobook. Teringin nk buat..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)