Wednesday, February 17, 2016

WORDLESS WEDNESDAY ABOUT LAST SATURDAY AND SUNDAY ~ ROLLER SKATING LESSONS :)

venue : stadium tun fatimah, bkt serindit, melaka
time : between 8.30 - 11.30 am / petang pun ada tapi x pasti jam brape
fee : RM20 / hour / person

SABTU
berjalan kaki 5 beranak ke lokasi

sedang pakai kelengkapan keselamatan :)

bergambar dgn cikgu

berehat sambil dgn nasihat


AHAD

ari ni ayah pun join belajar roller skating

bujang sorang ni main kejar-kejar dgn ibu aje.


baru aje 2 hari.
so far so good. looking forward utk ke kelas ketiga, this coming saturday in shaa Allah.
kelas yg santai. anak-anak dara berdua enjoy.
da 1-2 minggu busy nak suh beli kan roller skate. aduhai anak...
so mr.asben bwk diorang utk merasa susah senang roller skating.
sukses??? mr.asben da promise them utk beli kan sepasang sorang siap dgn siap attire keselamatan.

tu aje aktiviti last weekend kami :)
ok bye.


Photobucket

11 comments:

  1. seronok dapat luangkan masa dengan family kan...

    ReplyDelete
  2. Kalau kat KL aktiviti macam ni ada di Titiwangsa.
    memang seronok budak2 dapat main roller skate.
    Tapi Khairine lebih berminat main ice skating di IOI City Mall. Dua minggu sekali mesti pergi main.

    ReplyDelete
  3. Waa.. siap amik class roller skate.
    Kalau di Seremban malam-malam di Centrio S2 meriah habis.

    ReplyDelete
  4. anak saya pun tgh belajar main rollerblade.

    ReplyDelete
  5. sekarang ni memang meriah tengok sini sana anak2 dok main benda ala ni...kecik2 dah reti main...

    ReplyDelete
  6. wah bestnya, dah lama xmaen. dulu suka lah. ehehe

    ReplyDelete
  7. musim orang main rollerblade ke sekarang ya... anak saudara abe ada duk pulun main

    ReplyDelete
  8. bestnyer adik cikgu yang mengajar, anak2 saya pun teringin nak berroller blade

    ReplyDelete
  9. musiim kn skrg. saya selalu tgk kt area tasik titiwangsa je. seronok tgk anak anak baya anak akakk main.
    lincah je. saya yg tgk naik serius hiks
    maklum la x pnh main, kan !!

    ReplyDelete
  10. Dulu pnah main rollerblade ni. Fail!! Asyik nak jatuh.kiki

    ReplyDelete
  11. anak2 dapat main yang sepupu Eyda punya seronok.. Kimie sampai minak belikan.. Izzat jer tak mau sebab baru nih dia main sampai jatuh, dia jadi serik nak naik..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)