Saturday, March 12, 2016

EQUINOK DAN CUACA PANAS DI MALAYSIA :-(

salam pagi sabtu :-)
moga hari ni dan seterusnya kita sentiasa dirahmati Allah hendaknya...

putrajaya?
cancel hu hu hu...hot balloon?
next year in shaa Allah.
semlm ptg balik keje, lihat syuhada tido. "Jarang anak bertuah ni tido time gini?"
mr.asben inform, "syuhada demam..."
yes. panas badan nya...

and... bos share plak notis kat bwh ni dlm grup whatsaap...



terus la cancel plan nak ke putrajaya weekend ni :-(
demi kesihatan syuhada, agar x mudarat.
syuhada ni kuat antibodi badan dia, dari kecik paling jarang demam antara diorang bertiga.
but kalau demam, teruk!
and dia akan terus down, langsung x nak buat apa pun. makan pun x nak?
lain dgn nurin, kalau demam masih lagi boleh buat rutin biasa.

agak sedih dlm ati sebab planning ibu x sukses.
ikut plan, lepas subuh aje terus nak gerak ke putrajaya.
maybe takde rezeki thn ni ijat nak layan hot balloon...

berkampung dlm umah la kami weekend ni.
proses memulihkan syuhada.
"isnin ibu kena keje, syuhada da kena sihat ye darling..."

Photobucket

8 comments:

  1. semoga anak sis cepat sembuh ye..take care ye musim pasanas ni

    ReplyDelete
  2. Semoga hujan lebat turun segera. Semalam petang kat Lumut, 35C.
    Semoga Syuhada cepat baik demam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat melaka & seremban, langsung tak ujan da berminggu2.
      syuhada mlm ni ok dah.
      just skit skit batuk lagi...

      Delete
  3. Semoga Syuhadah segera sembuh. Lebih minum air masak time cuaca panas macam skrg ni..

    ReplyDelete
  4. Kat sandkn plak ari2 ujan..syukur juga x la rasa pns yg amat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini sgt panas, lya.
      bleh pening kepala!

      Delete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)